Conecteaza-te cu noi

Actual

(Video) Locomotiva unui tren de marfă a luat foc între Dorobanțu și Nazarcea

Published

on

În cursul zilei de azi, locomotiva unui tren de marfă a luat foc între halta Dorobanțu și localitatea Nazarcea.

Locomotiva diesel a fost decuplată de la trenul pe care îl tracta și care era încărcat cu combustibil. Acesta venea de la Capul Midia. La fața locului au fost solicitați pompierii de la Constanța pentru stingerea incendiului.

Știre în curs de actualizare.

Update: Incendiul a fost lichidat, a fost vorba de o locomotivă diesel, cuplată la 45 de vagoane încărcate cu combustibil lichid. Trenul venea de la Capul Midia. La fața locului a intervenit o autospecială de stingere și un echipaj smurd cu 1 ofițer și 8 subofițeri. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de cercetare.

Advertisement

 

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions