Actual

(Video): Marea și-a luat primul tribut din acest an! Un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața

mai 15, 2018 Maria Ionescu

În această după amiază, pe plaja 3 Papuci, în  dreptul Cartierului Consilierilor s-a înregistrat primul caz de înec din acest an. Un bărbat care înota a fost văzut de un tânăr care făcea kait că are mari probleme. Așa că acesta l-a scos din apă iar apoi a solicitat ajutor prin numărul de urgență 112. La fața locului au ajuns în foarte scurt timp echipaje ale Serviciului de Ambulanță dar și polițiști ai secției 1 Poliție.

Cadrele medicale au făcut protocol de resuscitare care a durat aproape o oră, însă din păcate au fost nevoite să declare decesul tânărului. Acesta avea 24 de ani, era cadru militar și era din Pitești, județul Argeș.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!