Connect with us

Administratie

(Video) Moş Crăciun îşi mută căsuţa din Laponia în oraşul Ovidiu. Vezi ce mesaj a adresat copiilor

Maria Ionescu

Publicat

la

De o săptămână, în oraşul Ovidiu au început lucrările pentru amenajarea Târgului de Crăciun. Este agitaţie mare, dat fiind faptul că în acest an, pentru prima oară, Moş Crăciun va pleca din Laponia şi va ajunge la Ovidiu în seara zilei de 5 decembrie, în ajun de Moş Nicolae, când va fi deschis în mod oficial Târgul.

Iată ce mesaj a transmis Moş Crăciun copiilor in Ovidiu şi din întreaga ţară:

“Ho,ho,ho!… Din îndepărtata Laponie, din orașul în care trăiesc, transmit un mesaj pentru voi, copiii din Ovidiu, dar şi din întreaga ţară !

La invitația domnului primar îmi voi muta căsuța la… Ovidiu, oraş  pe care abia aștept să îl vizitez!

Împreună cu elfii mei  v-am urmărit tot anul, iar faptul că aţi fost cuminţi şi ascultători m-a adus la voi.

Se apropie sărbatorile, iar sania mea este pregatită de drum, renii sunt nerăbdători şi spiriduşii aproape au terminat de împachetat daruri pentru toţi copiii.

Vă invit să trăim împreună magia sărbătorilor !

Atenție!!! Voi ajunge la Ovidiu pe 5 decembrie, în Ajun de Moş Nicolae, iar la ora 17.00, în parcul Poet Ovidiu, lângă Primărie,  vom deschide oficial Târgul de Crăciun!

Ho ho ho, ce aud eu ? Voci cristaline, Corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului. Oare ei mă vor întâmpina ?

Şi lumini, câte lumini….le vom aprinde împreună!

Un brad mare, împodobit pentru noi !!

Vă aștept pe toți în casa mea, unde împreună cu spiridușii vom deschide cadourile. În atelierul de creație, ajutați de prieteni de nădejde, vom desena, ne vom juca și vom cânta colinde!

Să îmi aduceţi scrisorile voastre,  iar drept amintire a călătoriei mele la voi, vom face împreună o poză în fața șemineului! O veţi primi imediat, cadou din partea mea !

Va fi distracție mare în carusel, trenulet și alte jocuri puse la dispoziție gratuit de Primăria Ovidiu!!!

Nu, nu i-am uitat nici pe părinți și pe bunici!

Vor fi oaspeții târgului pregatit special pentru ei…cu vin fiert, ceai, dulciuri, vată de zahăr, mere glazurate, produse hand-made, toate specifice sezonului și sărbătorilor de iarnă.

Vă aștept sa veniti cu mic, cu mare, în casa mea din Ovidiu, zilnic intre orele 16-21!

HO HO HO …Ne vedem la Ovidiu!

Am plecat, vin spre voi …!!!!!!”

Urmăriţi-l pe Moş Crăciunîn acest video:

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Administratie

Constanța. Continuă lucrările de dezafectare a stâlpilor

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

În diferite zone din municipiul Constanța continuă lucrările de dezafectare a stâlpilor care în prealabil au fost goliți de cablurile aeriene introduse în suteran ale operatorilor de comunicații.

Reprezentanţii SC Confort Urban, societatea Consiliului Local al municipiului Constanța și administrator al drumului public, au tăiat stâlpii din beton de la intersecția bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazu, după ce au montat semafoarele pe stâlpi noi, moderni. Lucrările s-au derulat în timpul nopții pentru a nu îngreuna traficul rutier.

Amintim că la nivelul municipiului Constanța continuă o campanie amplă de introducere în suteran a rețelelor de comunicații pe marile bulevarde. Lucrările vor fi anunțate în timp util pentru ca locuitorii din zonele vizate să știe să nu parcheze autoturismele pe tronsoanele pe care se efectuează lucrări.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Condiții îmbunătățite la locurile de joacă din oraș

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Municipiului Constanța continuă campania de îmbunătățire a aspectului spațiului public urban aferent locurilor de joacă. Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările edilitare la spațiul recreativ de pe strada Năvodului din cartierul Palazu Mare.

Este amenajat spațiul care împrejmuiește spațiul destinat celor mici prin construirea de alei pietonale și amplasarea de borduri care vor delimita zona destinată circulației pietonilor.

După finalizarea etapei de pregătire a terenului, vor fi montate pavele.

Paralel, continuă intervențiile pe aleea Dealului din cartierul Tomis Nord. Lucrări similare au avut loc pe strada Dispensarului și pe strada Adamclisi.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Primăria Constanța face angajări. Vezi dacă te încadrezi în cerințe

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Primăria municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis, nr. 51, pentru ocuparea unui post contractual de execuție vacant de referent gradul debutant cu normă întreagă, pe durată nedeterminată din cadrul Compartimentului pentru Societatea Civilă și Minorități, Direcția Organizare Evenimente Culturale, Sportive și Sociale, astfel:

Condiții generale: să îndeplinească condițiile generale de ocupare a unui post contractual vacant prevăzute de art.3 din anexa la Hotarârea Guvernului nr.286/2011, cu modificările și completările ulterioare;

Condiții specifice:

– studii medii liceale;

– postul nu necesită vechime în muncă.

Concursul constă în proba scrisă ce se va desfășura la data de 20.03.2020, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 24.03.2020, ora 14:00.

Bibliografia şi actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei. Dosarele de concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel.: 0241/ 488.137.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: