Connect with us

Administratie

(VIDEO) Năvodari. Viceprimarul Dumitrașcu, la vânătoare de vânzători ambulanți pe plajă

Published

on

Viceprimarul Costel Aurelian Dumitrașcu, însoțit de polițiști locali și angajați ai Primăriei, a efectuat, astăzi, un amplu control pe plajele din Năvodari, unde i-a luat la bani mărunți pe comercianții ambulanți, care vindeau, în condiții improprii, porumb și alte produse de tip fast-food. Edilul îi roagă pe cetățeni să nu mai cumpere de la acești comercianți ambulanți pentru că își pun sănătatea în pericol.

„Sănătatea, înainte de toate! Sunt sătul să alergăm printre șezlonguri după comercianții ambulanți care vând produse pregătite și transportate în condiții suspicioase. Vă rog tare mult să nu mai încurajați astfel de practici! Nu vă jucați cu sănătatea copiilor când sunteți pe plajă! Vom continua aceste acțiuni până când vor înțelege și ei că nu este în regulă comerțul pe care îl practică! O veste bună o reprezintă faptul că în ultimele zile nimeni nu a mai mers cu poneii pe plajă, drept dovadă că acțiunile de confiscare a acestora au avut succes!“, este comentariul care însoțește un clip postat pe Facebook de viceprimarul Dumitrașcu.

Viceprimarul a declarat pentru Ordinea.ro că toți vânzătorii ambulanți au fost amendați de polițiștii locali. Dumitrașcu a msi spus că au fost aplicate peste 60 de sancțiuni nîn ultimele 10 zile.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement