Conecteaza-te cu noi

Actual

(VIDEO) OPC a ÎNCHIS restaurantul “Perla Dobrogei” din Medgidia. Vezi mizeria din bucătărie

Published

on

Inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța continuă controalele în cadrul unităților de alimentație publică din municipiu și județ.

Astăzi, Horia Constantinescu, inspectorul șef al OPC Constanța, a prezentat condițiile în care sunt depozitate produsele, dar și prepararea lor la restaurantul Perla Dobrogei din Medgidia.

“Amenda a fost de 20.000 de lei, s-a decis oprirea temporară de la prestarea de servicii și fac precizarea că în 8 martie 2018 am fost la o acțiune de consiliere și îndrumare. Acum am găsit mai rău”, a precizat Horia Constantinescu.

Imaginile vorbesc de la sine:

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions