Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

(VIDEO) Parlamentarul Remus Negoi îl cheamă pe premierul Marcel Ciolacu în plenul Senatului: „Are multe explicații de dat“

Published

on

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, a cerut în plenul Senatului ca premierul Marcel Ciolacu să vină în fața senatorilor, pentru că are obligația, conform legii.

„Ciolacu nu vrea să vină în Parlament să dea explicaţii despre activitatea guvernului, aşa cum prevede legea. Regulamentul Senatului prevede că prim-ministrul are obligaţia de a veni în prima săptămână a fiecărei luni în faţa senatorilor. Am solicitat acest lucru Comitetului Liderilor şi Biroului Permanent şi am avut o intervenţie în şedinţa  Senatului prin care i-am cerut premierului Marcel Ciolacu să vină în plen săptămâna viitoare. De asemenea, i-am cerut preşedintelui de şedinţă să supună la vot aceată solicitare. Evident că cererea nu a fost supusă votului, dar preşedintele de şedinţă a spus că îi va transmite solicitarea lui Ciolacu. În stilul caracteristic, PSD-iştii mai bine ocolesc legea decât să o respecte.“, a spus Negoi.

Parlamentarul constănțean spune că premierul are multe explicații de dat și este obligat de articolul 185, alineatul 3 din Regulamentul Senatului, care specifică în mod foarte clar obligația primului ministru de a veni în prima săptămână a fiecărei luni.

Mai multe detalii, vedeți aici:

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions