Conecteaza-te cu noi

Actual

(Video) Pecineaga: Copilul dispărut este căutat în continuare. Inclusiv un elicopter survolează zona

Published

on

După cum v-am informat în cursul serii trecute, un copil de numai 8 ani din localitatea Pecineaga, Bițică Iulian Alexandru a dispărut din fața locuinței.

Începând de aseară, după ora 19.00 – când a fost anunțată dispariția băiețelului – au demarat căutările, iar acestea nu au fost întrerupte pe parcursul nopții.

Polițiști din cadrul IPJ Constanța, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic sunt la fața locului și efectutează căutări pe raza localității Pecineaga și în împrejurimi.

De asemenea, participă și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și polițiști locali.

La ora actuală, peste 100 de oameni caută copilul, atât forțe de ordine, cât și locuitori din Pecineaga.

Inclusiv un elicopter al Inspectoratului General al Aviației survolează zona în speranța că va fi găsit micuțul.

Advertisement

Știre în curs de actualizare.

Iată care au fost primele informații publicate în cursul serii trecute:

Pecineaga: Copil de 8 ani dispărut de acasă. Este căutat cu câinele de urmă

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions