Conecteaza-te cu noi

Administratie

VIDEO. Primarul din Ciobanu și-a măritat fiica în sala de sport a localității

Published

on

Nuntă cu mare fast în familia primarului din Ciobanu, Tudorel Gurgu. Fiica cea mare a acestuia, Florina, s-a căsătorit pe 6 octombrie 2018, cu un tânăr din Maramureș. Deși primarul dă asigurări că a fost o nuntă simplă, ca la țară, câteva filmări pe care vi le propunem în montajul ce însoțește acest text atestă că mirii au avut parte de limuzină de lux, dar și de o petrecere pe cinste, cu artiști de top, în sala de sport a localității. Alegerea ”localului” unde s-a consumat petrecerea de nuntă a stârnit deja controverse (vezi AICI). Însă Tudorel Gurgu motivează că nunta trebuia să aibă loc la căminul cultural, însă acest lucru nu a mai fost posibil în contextul organizării, aici, a unor secții de votare în cadrul referendumului pentru familie. Edilul spune că a făcut un proiect de hotărâre în beneficiul mirilor, pe care l-a supus aprobării Consiliului Local, pentru închirierea sălii de sport. De asemenea, precizează că a obținut un aviz de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Facem precizarea că votul din Consiliul Local Ciobanu nu a fost greu de obținut, în condițiile în care majoritatea aleșilor locali sunt membri PSD, la fel ca și primarul Tudorel Gurgu.

“Nunta a fost una de țară. Nașii sunt oameni din sat, nu vorbim de vreo nuntă cu fast, așa cum greșit s-a înțeles. Și nici nu a fost nunta primarului, cum am înțeles că a fost prezentată. Nunta mea a fost în urmă cu 30 de ani, acum aproape două săptămâni mi-am măritat fata. Adevărat, nunta a fost la Sala de sport, dar vă explic și care a fost conjunctura. Nunta fiicei mele trebuia să aibă loc la Căminul Cultural, dar cu referendumul ăsta al travestiților de pe 6-7 octombrie, cu secțiile de votare amenajate chiar acolo, nu s-a mai putut. Așa am luat decizia de a face un proiect de hotărâre pe care l-am supus votului consilierilor locali și am mutat nunta la Sala de sport. Au venit cei de la ISU, au verificat, au decis că totul este în regulă, că respectă normele legale, că nu există vreun pericol. Dincolo de asta, vă spun că totul a fost legal și dintr-un alt punct de vedere; s-a făcut un contract, copiii mei au plătit taxa la casierie, așa cum face orice alt locuitor al comunei Ciobanu, adică la fel cum ar fi plătit și dacă nunta ar fi avut loc la Căminul Cultural. Repet, nu se pune problema de vreo nuntă cu fast, doar s-a măritat fata primarului din comuna Ciobanu, județul Constanța cu un tânăr din Maramureș. Nimic mai mult, nimic senzațional, așa cum au încercat unii să promoveze evenimentul din familia mea”, a declarat primarul Tudorel Gurgu pentru “Ordinea.ro”.

Facem precizarea că sala de sport din comuna Ciobanu a fost construită cu fonduri guvernamentale, în anul 2004. Din informațiile pe care le deținem, banii au fost alocați în perioada Guvernului Năstase, primarul de atunci al comunei Ciobanu, Ioan Suciu, acceptând inclusiv trecerea de la Partidul Democrat la Partidul Social Democrat pentru ca banii necesari implementării acestui proiect să ajungă în localitate.

Sala de sport din comuna Ciobanu are 700 mp, este dotată cu sală de fitness, are saună și cabinet medical și este catalogată drept una dintre cele mai mari din județul Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions