Conecteaza-te cu noi

Video

VIDEO. Protest pentru deblocarea REFERENDUMULUI de la Agigea

Published

on

Imagini de la protestul pentru deblocarea referendumului de demitere a primarului inculpat de la #Agigea. Peste 2.000 dintre cetățenii acestei comune au semnat pentru referendum. Semnăturile au fost validate de autorități, însă întregul proces democratic a fost blocat în urmă cu zece luni de Instituția Prefectului, pe motivul hilar că cel vizat de referendum, primarul #Maricel Cîrjaliu, s-a plâns că ar exista semnături false. Organizatorii protestului spun că suspendarea procedurii nu are nicio bază legală și constituie un abuz. Ei suspectează că la baza deciziei prefectului Coșa ar sta de fapt o înțelegere politică între șeful acestuia și șeful lui Maricel, vestitul Felix Stroe. În clip sunt redate punctele de vedere susținute de deputatul #Stelian Ion și de liderul opoziției din Agigea, Gabriel #Ciobanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions