Conecteaza-te cu noi

Actual

(Video): Se complică lucrurile la incendiul din Murfatlar! Trei garsoniere au rămas fără acoperiș

Published

on

În cursul acestei dimineți, v-am informat despre faptul că, într-un bloc de nefamiliști de pe strada Lalelelor, din localitatea Murfatlar a izbucnit un incendiu puternic, care a afectat acoperișul. La acel moment, știam că aproximativ 25 de persoane s-au autoevacuat iar una dintre ele a fost transportată la spital cu arsuri.

La fața locului fuseseră trimise două autospeciale de stingere cu 13 pompieri dar numărul acestora a fost nevoie să fie suplimentat.

Ulterior, ISU Constanța ne-a informat că a mai trimis o autospecială de stingere de la Detașamentul Medigidia, deoarece arde acoperișul pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

În urmă cu puțină vreme, Biroul de presă al ISU Constanța a revenit cu detalii, potrivit cărora la fața locului sunt 19 pompieri cu 3 autospeciale de stingere și autoscară mecanică.

Advertisement

Potrivit purtătorului de cuvânt, în bloc erau 33 de garsoniere din care 30 erau locuite. La trei dintre acestea a căzut tavanul.

Numărul persoanelor evacuate și autoevacuate este de 58, respectiv 18 copii și 40 adulti. În continuare se lucrează pentru lichidarea incendiului.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions