Conecteaza-te cu noi

Actual

(VIDEO) Se demolează beach-barurile de pe plaja din zona Faleză Nord

Published

on

În aceste momente, specialiștii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral se află în plin proces de demolare a construcțiilor ilegale amplasate pe sectoarele de plajă din zona Faleză Nord de către operatorii de plajă care au încheiate contracte de închiriere cu A.B.A.D.L.

Echipe mixte constituite din inspectorii A.B.A.D.L.,  polițiști locali, lucrătorii de la Enel, RAJA, însoțiți de jandarmi și sub coordonarea procurorilor au început dezafectarea construcțiilor de tip beach-bar de pe plajele aflate în municipiul Constanța.

Precizăm că, în urma unui control efectuat în teren, în urmă cu două zile, de o echipă a Sistemului de Gospodărire a Apelor Constanța din cadrul Administraţiei Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral s-a constatat că alți 8 operatori de plajă aveau montate pe sectoarele de plajă închiriate în zona Faleza Nord între una și patru construcții din lemn, cu suprafețe cuprinse între 50 mp și 290 de mp, pentru care nu dețineau autorizație de construire.

În urma celor constatate celor opt li s-a solicitat, ca în termen de 72 de ore de la data înmânării notificărilor să dezafecteze construcțiile ilegale amplasate pe sectoarele de plajă și să aducă plaja la starea inițială.

Advertisement

“Aceștia au fost avertizați că pe porțiunile de plajă închiriate se vor amplasa doar dotările prevăzute de legislația în vigoare, respectiv Ordinul MDRT 1204/2010 și cu respectarea prevederilor O.U.G. 19/2006. “, precizează Biroul de presă al ABADL.

Reamintim că primi patru operatorii de plajă au fost notificați să demonteze construcțiile ilegale de pe plajă în urmă cu o săptămână.

“Pentru că nu au dus la îndeplinire măsurile date de inspectorii A.B.A.D.L. am început în regim de urgență dezafectarea acestor construcții ilegale, iar toate materialele rezultate în urma dezafectării construcțiilor vor fi considerate deşeuri și vor fi tratate ca atare, acestea fiind transportate la depozitele autorizate de deşeuri. Toate cheltuielile generate de dezafectare vor fi suportate de către operatori”, a declarat Bogdan Bola, director al ABADL.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions