Conecteaza-te cu noi

Politica

(VIDEO) Senatorul Remus Negoi cere demisia primarului comunei Cumpăna după atitudinea de interlop

Published

on

Atitudinea de interlop a primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a făcut înconjurul României. Ordinea.ro a prezentat o înregistrare în care Mariana Gâju are o atitudinea specifică lumii interlope de intimidare a unui opozant. Înainte să-l ”consilieze” pe omul ei cum să-l lovească pe opozant, pe întuneric și fără martori, primărița Mariana Gâju l-a agresat verbal pe cel care îndrăznise să o critice.

Atitudinea de interlop a primarului din Cumpăna a fost prezentată de senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, care a făcut o declarație în acest sens în plenul Senatului. Printre altele, parlamentarul constănțean i-a cerut Marianei Gâju demisia din toate funcțiile deținute în Asociația Comunelor din România pentru derapaje incalificabile și care nu sunt demne de statutul de ales. Negoi a spus că nu are pretenții de la conducerea PSD Constanța, dar speră că cea națională să îi ceară demisia din partid.

„Instigarea la violență și comportamentul suburban al aleșilor în funcții publice nu trebuie să rămână nesancționate. Printr-o declarație politică, pe care am susținut-o în Senat, am adus în atenția colegilor mei situația primarului PSD, Mariana Gâju, din comuna constănțeană Cumpăna, care a trecut la amenințări și încurajarea de manifestări violente față de unii cetățeni. Presa constănțeană a relatat cum aceasta incită un consilier local PSD la violență față de mai mulți cetățeni care aduc la lumină abuzurile și incompetența primăriței.

Mariana Gâju este o figură marcantă în rândul PSD-iștilor constănțeni, este  prim-vicepreședintele Asociației Comunelor din România, președintele Filialei Județene Constanța a ACoR și președintele Ligii Femeilor Primari ai comunelor din România.

Advertisement

Solicit demisia imediată a acesteia din funcțiile deținute în Asociația Comunelor din România, asupra căreia va plana inevitabil o umbră dacă Mariana Gâju va rămâne acolo. Totodată sper ca cei din conducerea națională a PSD sa-i ceară acesteia demisia din funcția de primar.

Îi îndemn pe colegii de la PSD să condamne ferm comportamentul suburban al primarului Mariana Gâju, pentru că instigarea la ură și violență conduce la tragedii, atât emoționale cât și fizice.“, a spus Negoi.

Iată înregistrarea cu Mariana Gâju:

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions