Conecteaza-te cu noi

Video

VIDEO. Stelian Ion critică proiectul Jungla Urbană: ”Este o treabă făcută de mântuială și doar pe jumătate”

Published

on

Stelian Ion clip Stefan cel Mare

Așa-zisa junglă urbană de pe Ștefan cel Mare este o treabă făcută de mântuială și doar pe jumătate. De mântuială, pentru că lucrările au ieșit așa cum au ieșit. Și pe jumătate, deoarece proiectul nu vizează și refacerea fațadelor. Fonduri europene pentru fațade există și pot fi accesate până pe 28 februarie 2024. De aceea, deputatul Stelian Ion îi cere lui Vergil Chițac să se miște în aceste luni în care va mai fi primar pentru a depune proiecte spre finanțare. Ba chiar îi sugerează să depună cereri similare și pentru refațadarea celor două blocuri comuniste care străjuiesc, de o parte și de alta, Muzeul de Istorie din Piața Ovidiu. ”Dacă nu va face acest lucru, ar fi mare păcat pentru #Constanța, și-l vom face noi, din 2024, pe mai departe” – declară Stelian Ion.

Video integral:

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions