Connect with us

Actual

VIDEO. Un cetățean din Hârșova, urcat cu forța în mașina Poliției Locale

Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

UPDATE 2. Dan Constantinescu, persoana care a publicat pe Facebook filmarea cu incidentul din curtea spitalului din Hârșova, reacționează față de acuzațiile care i-au fost aduse de către primarul localității, Viorel Ionescu.

”Domnul primar Ionescu a fomulat o plângere penală împotriva mea, pentru calomnie, o faptă care a fost scoasă din Codul Penal încă din anul 2005. Probabil că domnia sa nu a apucat să afle. Am fost audiat în legătură cu afirmații pe care le-am făcut pe Facebook în anul 2016. Am spus atunci că dânsul nu-și pune mintea la contribuție și că are mintea odihnită. Eu nu consider că a fost nici măcar o jignire, iar de faptă penală, nici nu poate fi vorba. La Hârșova putem vorbi în mod cert de un comportament discreționar. Și nu mă refer doar la aceste plângeri penale făcute împotriva adversarilor. Incidentul de azi dimineață arată că dumnealui încearcă să conducă orașul prin teroare. Culmea, domnul Cojanu, care a fost luat pe sus de agenții Poliției Locale, este o persoană cu dizabilitate, cu certificat eliberat. Legal, avea dreptul să parcheze pe acel loc.” – declară Dan Constantinescu pentru Ordinea.Ro.

UPDATE 1. Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, reacționează la incidentul petrecut în această dimineață în curtea spitalului din Hârșova, când un bărbat a fost imobilizat și urcat cu forța în mașina Poliției Locale.

”Eu sunt la Bucureşti, însă ştiu despre ceea ce s-a întâmplat deoarece am stat de vorbă cu Poliţia Locală. Ei mi-au spus că domnul a parcat  pe locul persoanelor cu handicap şi a refuzat să se legitimeze. Adică a parcat ilegal şi oamenii l-au rugat frumos să mute maşina deoarece în parcare erau mai multe locuri libere.  El a refuzat şi să mute maşina şi să se legitimeze. Aşa că l-au dus la secţie şi ulterior i-au dat drumul.  Poliţiştii locali nu au de unde să ştie când se operează un om. Dar aici e vorba că unii transformă orice  în nu ştiu ce material de propagandă antiprimar. Săptămâna trecută au mai avut aceiaşi poliţişti un caz asemănător cu o femeie care a parcat pe un loc dedicat persoanelor cu handicap. Poliţiştii au rugat-o să mute maşina, ea s-a conformat imediat şi nu au fost nici un fel de probleme. Cred că ar trebui ca pe locurile respective să montăm şi noi nişte plăcuţe pe care să scriue: Mi-ai luat locul, ia-mi şi handicapul!  Din câte am înţeles, dar trebuie să verific pentru a fi convins, problema a fost ridicată de către Dan Constantinescu, o persoană care în trecut a fost condamnată. I-am făcut şi plângere penală pentru calomnie!” – a declarat primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu

ȘTIREA CADRU. Un incident bizar a avut loc în această dimineața în curtea spitalului din Hârșova. Un echipaj al Poliției Locale l-a legitimat pe un cetățean care se afla alături de soția sa în curtea spitalului. Potrivit surselor noastre, polițiștii i-au reproșat că a parcat neregulamentar în zonă.  Deoarece cetățeanul a cerut explicații, polițiști locali l-au imobilizat și l-au urcat cu forța în mașina Poliției Locale. Filmulețul a fost postat pe Facebook. Persoana imobilizată și urcată cu forța în mașina Poliției Locale se numește Cătălin Cojanu.

” Îl cunosc pe Cătălin Cojanu de cind eram copil nu a deranjat pe nimeni niciodată cita nesimțire din partea milițienilor sint sătulă pina peste cap de excesul lor de zel” – a scris pe Facebook un cetățean din Hârșova.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident rutier în Ovidiu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, la intrarea în orașul Ovidiu a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje ale serviciului de Ambulanță și ale Poliției Rutiere pentru a acorda primul ajutor și a stabili cum anume s-a produs acest eveniment.

Au găsit un pacient pieton conștient, stabil, cu traumatism cranian minor, care a refuzat  transportul la spital.

Știre în curs de actualizare.

Foto: SAJ Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Incendiu în municipiul Constanța! O vârstnică a ajuns la spital

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri, o persoană a anunțat autoritățile că pe strada Steluței din Constanța a izbucnit un incendiu. Tot apelantul a precizat că este posibil să fie o persoană în interior. Omul a spus că iese fum din apartament și că el știe că acolo locuiește o bătrână cu probleme de sănătate.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere din cadrul detașamentului Port și o ambulanță SAJ pentru a acorda primul ajutor.

Ajunși la fața locului, au găsit o vârtsnică de aproximativ 74 de ani, care uitase o oală pe foc. Pompierii au găsit-o pe femeie căzută pe jos și au predat-o rapid echipajului de la Ambulanță deoarece era intoxicată cu fum.

Foto: Ilustrativ

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier pe drumul spre Hârșova! Un bărbat a fost rănit

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, a avut loc un eveniment rutier pe drumul spre Hârșova.

Potrivit IPJ Constanța, la ora 16:44, un bărbat, în vârstă de 33 ani, a condus un autoturism, pe DC 63 şi ajungând la intersecţie cu DN 2A, a efectuat viraj la stânga către Hârşova, moment în care a fost lovit la partea din spate de un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 22 ani, care circula pe DN 2A, dinspre Constanţa către Hârşova.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat, în vârstă de 70 ani, pasager pe locul dreapta faţă în primul autoturism.

Update: Tânărul de 22 de ani care a intrat în plin în mașina din față, fără nici o urmă de frânare, rula cu aproximativ 160 km/oră. Potrivit martorilor, șoferul nu are prea multă experiență.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: