Connect with us

Actual

(Video)Incendiu puternic în Dorobanțu

Published

on

În urmă cu puțină vreme, ISU Constanța a fost solicitat să intervină în Dorobanțu, pe strada Bistriței, nr. 4, unde s-a declanșat un incendiu puternic.

La fața locului s-au deplasat de urgență 13 pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B din cadrul Detașamentului Medgidia. Din primele informații arde acoperișul generalizat pe o suprafață de aproximativ 200 mp și în interior în două camere.

Știre în curs de actualizare.

Update: Pompierii au scos din casa cuprinsă de flăcări două butelii. De asemenea, au reușit să salveze un cuib de porumbei care se afla în pod precum și trei pui de pisică.  

Update: A ars acoperișul clădirii în întregime pe o suprafață de circa 200 mp și mobilierul din 9 camere. Clădirea era compusă din 4 locuințe. Pentru lichidare s-a acționat mai bine de 3 ore, cauza probabilă a fost stabilită a fi efectul termic al curentului electric produs de conductori sau cabluri electrice defecte sau neizolate corespunzător. Nu s-au înregistrat victime ci numai pagube materiale.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!