Conecteaza-te cu noi

Actual

Vila Agigea are doi cumpărători! RAAPPS își freacă mâinile de bucurie!

Published

on

De ani de zile, RAAPPS (Regia Autonomă pentru Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat) are foarte multe spații scoase la vânzare. Încearcă în acest fel să scape de ele. Printre acestea se numără hoteluri, vile, case de vacanță, dar și terenuri. Fie că prețul cerut a fost mult prea mare, fie că eventualii cumpărători și-au făcut planurile și știau că acesta va scădea. Sau, așa bănuim noi. E posibil să existe cu totul și cu toul alte cauze, dar nu le întrezărim. În această lună, pe site-ul RAAPPS au fost anunțate noi vânzări, chiar și pe litoral. Dar ne-a atras atenția vila Agigea, de la Eforie Nord. Aceasta, situată destul de aproape de mare, ocupă un spațiu uriaș. Pe de-o parte, ca și construcție se întinde pe 796,76 mp, dar terenul de care dispune este în suprafață de 6.972,18 mp. Teren, nu glumă! Ei, și această vilă este scoasă de foarte multă vreme la vînzare. Prin anul 2012, ea costa 1,3 milioane de euro, fără TVA. Dar nu și-a găsit cumpărători. De, scăzuseră prețurile! Așa că RAAPPS a fost nevoită să o scoată iar și iar la licitație, cu prețuri mai mici. În 2014, ajunsese să valoreze 1 milion de euro. Tot degeaba. În aceste condiții, a fost scoasă din nou la vânzare, cu un preț mai mic. Acum este cotată la 989.600 de euro, fără TVA. Și, surpriză…. S-au înscris la licitație doi cumpărători. Încă nu știm cine sunt, dar este cert că în acest sezon estival vila Agigea va avea un nou proprietar! Vom reveni cu informații în măsura în care vom intra în posesia lor.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions