Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

Vine luna surprizelor. Personalizează și tu un cadou de la Cristal Luxury pentru cei dragi

Published

on

Cristal Luxury

Vine luna cadourilor și cei dragi merită atenție deosebită. Soluția este, de fiecare dată, un cadou de suflet, un dar pe care sa-l personalizezi în funcție de dorințele și preferințele celuilalt.

Nicoleta Bonin este una dintre constănțencele talentate, care știe mereu că cel drag este important și personalizează daruri de suflet și pentru suflet. Pe Nicoleta o gasiți pagina de Instagram : Cristal Luxury, dar și la târgurile de profil din marile centre comerciale din Constanța.

Cu o îndemânare pe care nu o avem cu toții, Nicoleta punctează cristale pe diverse obiecte: căni, globuri, tablouri / portrete, sticle, pahare, huse pt telefonul mobil, tricouri, portofele, genți.

Un lucru este cert: tu nu vei regreta alegerea făcută iar cei dragi vor fi încântați de cadourile primite!

Advertisement
palaz

Vă lăsăm și puțin din munca Nicoletei:

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions