Connect with us

Actual

Vine Moșul la Delfinariu! Mâine va fi deschis Târgul de Crăciun în incinta CMSN

Published

on

Conducerea Consiliului Județean Constanța a anunțat că în perioada 21 – 23 decembrie 2021 are loc Târgul de Crăciun “Și pentru ei vine Moșul!”, organizat de CJC, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Centrele de Educație Incluzivă “Albatros”, “Maria Montessori” și “Delfinul” și Direcția pentru Tineret și  Sport Constanța.

„Prin acest eveniment ne îndreptăm, încă o dată, atenția și grija față de elevii instituțiilor de învățământ incluziv, care au nevoie de sprijinul nostru pentru a le putea oferi șanse egale de integrare în societate. În cadrul evenimentului de conștientizare al necesităților și cerințelor acestor tineri, veți putea găsi decorațiuni tematice, realizate de profesorii Centrelor de Educație Incluzivă, cu ajutorul copiilor care învață în aceste instituții. Astfel, vă puteți implica și dumneavoastră prin susținerea și aprecierea muncii depuse de aceștia, în realizarea unor decorațiuni și felicitări specifice sărbătorilor de iarnă.“, notează CJC.

Deschiderea târgului va avea loc mâine, începând cu ora 15:00 și se va desfășura la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, cu participarea reprezentanților instituțiilor implicate. Evenimentul va debuta cu un concert de colinde susținut de elevii Centrului Cultural Județean “Teodor T. Burada” Constanța, urmat de un antrenament al delfinilor Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Accesul la concertele și antrenamentele organizate în această perioadă va fi gratuit, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică și se va face pe baza certificatului verde sau al celui de trecere prin boală, sau pe baza unui rezultat negativ al unui test PCR, realizat cu cel mult 48 de ore în urmă. Târgul va fi deschis publicului între orele 14:00 și 19:00, în fiecare zi a perioadei menționate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta