Connect with us

Actual

Vine primăvara! Angajații de la Spații Verzi nu-și văd capul de treabă!

Maria Ionescu

Publicat

la

În săptămâna 13.03.2017 -17.03.2017, se vor executa lucrări de tăiere /toaletare a copacilor precum și lucrări de scoatere a cioatelor în zonele: – Cartier Poarta 6; – Cartier KM 4-5; – Aliniament Strada Mircea cel Bătrân; – Școala nr. 8;
– Școala Sportivă. De asemenea, se vor derula lucrări de întreținere spațiu verde, constând în: – salubrizat (toate sectoarele); – scos frunze din garduri vii; – greblat; – transport resturi vegetale. Lucrările se vor executa în urmatoarele zone:  – Cartier Tomis Nord; – Stațiunea Mamaia – Badea Cârțan; – Cartierele Tomis I și Tomis II; – Bulevardul Aurel Vlaicu; – Poarta 6- zonă blocuri; – Bulevardul 1 Mai Vechi; – Parc Tăbăcărie; – str. Dragoslavele; – Bulevardul Alexandru Lăpușneanu; – Intersecție Miga; – Parcul Teatrul de Stat.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Incendiu la o locomotivă în Portul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, în portul Constanța, a izbucnit un incendiu la o locomotivă diesel, între Poarta 5 și Poarta 6.

La fața locului s-au deplasat de urgență pentru a interveni 2 autospeciale de stingere din cadrul detașamentului Port și un echipaj de prim ajutor cu 13 pompieri.

Garnitura pe care o tracta locomotiva este goală. Aceasta a transportat cereale.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Bărbați reținuți după ce au furat dintr-o casă din localitatea Lumina

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții de 16/17 ianuarie a.c., în localitatea Lumina a avut loc un furt cu un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei. Au trecut câteva zile de atunci, iar azi vinovații au fost reținuți de polițiști.

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat doi bărbați, de 20, respectiv 29 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, la data de 16/17 ianuarie a.c., aceștia ar fi pătruns în locuința unui bărbat, de 34 de ani, din localitatea Lumina, de unde ar fi sustras două televizoare, un laptop, două cuptoare electrice și alte bunuri casnice.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța: Hoț de combustibil, prins la volan fără permis și cu plăcuțe false de înmatriculare

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, 22 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 1 au depistat un bărbat, de 37 de ani, despre care existau indicii că a sustras, de cel puțin 3 ori, carburant dintr-o stație de alimentare din municipiul Constanța. Faptele au fost comise în perioada 4 decembrie 2019 – 16 ianuarie 2020.

Bărbatul a fost oprit în trafic, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice iar autoturismul în cauză avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: