Connect with us

Politica

Vinerea patimilor… politice: liberalul Ștegan Gălbău îi cere scuze publice colegei Marilena Dragnea

Published

on

Liberalii de la Năvodari au trecut recent prin focul alegerilor interne, iar competiția a lăsat urmări pentru unii lideri locali. Marilena Dragnea și Ștefan Gălbau au anunțat că vor intra în cursa pentru șefia Organizației PNL Năvodari, însă ziua alegerilor s-a transformat într-una a surprizelor competiționale. Silviu Calafus a anunțat că va candida pentru președinția PNL Năvodari și a și câștigat!

Până atunci, acuzațiile între Dragnea și Gălbău au fost demne de luat în seamă și au ajuns până la momentul în care Marilena Dragnea i-a recomandat colegului de partid să aibă grijă de nepoți și să lase politica pentru cei tineri. Zis și făcut… Gălbău pare să-i fi ascultat sfatul Marilenei Dragnea și, mai mult decât atât, vine să-și ceară și scuze publice, dacă i-a greșit cu ceva în toată această perioadă. “Vreau să îmi cer scuze în mod public în fața colegei Marilena Dragnea, dacă i-am greșit cu ceva pe plan politic. Nu vreau să mai existe supărare și să ne vedem de activitățile de partid și de cele de care orașul Năvodari are nevoie. Alegerile s-au încheiat și îi urez succes în tot ceea ce va dori să facă de acum înainte. a fost un conflict intern, dar știm cu toții că așa este în politică”, a declarant Ștefan Gălbău pentru “Ordinea.ro”.

Așteptăm punctul de vedere al Marilenei Dragnea, respectiv dacă îi acceptă scuzele colegului de partid. Dragnea era într-o ședință în momentul în care a fost contactată de reporterul “Ordinea.ro”.

UPDATE! Marilena Dragnea: Eu îl iert, dar trebuie să-l ierte și Dumnezeu!

Amuzată de situație și declarațiile care n-au surprins-o, Marilena Dragnea a declarat pentru ziarul nostru că se aștepta la o asemenea abordare, deoarece îl cunoaște de mai mulți ani pe colegul Ștefan Gălbău. “Eu îl iert, dar trebuie să îl ierte și Dumnezeu! Nu mă surprinde deloc această declarație, la fel cum nu mă surprind nici scuzele publice, chiar mă așteptam. Tot ce vă pot spune este că ceea ce a făcut domnul Gălbău în organizația PNL Năvodari nu poate fi reparat așa ușor, dar timpul va decide pentru fiecare dintre noi”, ne-a spus Marilena Dragnea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!