Conecteaza-te cu noi

Societate

Vino să-i asculți pe Delia, Horia Brenciu și Bere Gratis în Piața Ovidiu din Constanța

Published

on

ONE! cel mai mare festival al muzicii românești continuă în al patrulea weekend cu noi concerte extraordinare! Primăria Municipiului Constanța aduce pe scena din Piața Ovidiu cei mai în vogă artiști români pentru patru weekend-uri de neuitat.

Dacă e vineri seară e Magic Nights, iar Horia Brenciu, Delia, Vunk, Compact B și Bere Gratis vor încinge atmosfera pentru o seară… magică.

Sâmbătă seara ne pregătim pentru o petrecere de senzație oferită în Kiss Energy de Grasu XXL, Marius Moga, Guess Who, Mira și Randi.

Holograf, Trooper, Iris și Robin and the Backstabbers sunt trupele care ne vor încânta auzul și privirea duminică seara la Rock Nights.

Advertisement

Artiștii vor fi prezentați de DJ-ii tăi favoriți de la Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

foto: ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions