Connect with us

Actual

Violeta Pușcașu, reprezentantul CJC în CA al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Published

on

Consilierii județeni au desemnat-o pe Violeta Pușcașu drept reprezentant al Consiliului Județean Constanța în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Violeta Pușcașu lucrează la cabinetul vicepreședintelui CJ Constanța Claudiu Iorga Palaz, este funcționar public din anul 2005 și lucrează în Consiliul Județean Constanța, după cum am afirmat.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!