Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Vitezomani în județul Constanța. Un tânăr a fost prins conducând autoturismul cu 190 km/h

Published

on

În cursul zilei de ieri, 23 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, împreună cu cei ai Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii încălcării normelor rutiere în ceea ce privește viteza de deplasare, pe DN 22.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 209 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 86.000 de lei, dintre care 60 pentru viteză excesivă.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 28 de permise de conducere, dintre care 25 pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a limitei de viteză.

Exemplu:

În jurul orei 19.45, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 22, cu viteza de 191 km/h, într-o zonă cu limită de viteză 100 km/h.

Acestuia i-a fost reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere, totodată fiind sancționat contravențional.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions