Connect with us

Stiri

Vizită regală la Constanţa

Avatar

Publicat

la

Principesa Maria a României a fost, ieri, la Constanţa. Încă de la începutul vizitei, în cadrul întrevederii cu prefectul Adrian Nicolaescu, Alteţa Sa Regală şi-a exprimat dorinţa de a vizita câteva obiective emblematice din judeţ. După întâlnirea de la Prefectură Principesa Maria a mers la Colegiul Carol I unde a fost primită cu multă căldură de elevi şi cadre didactice.Alteţa Sa Regală a vizitat şi Biblioteca Judeţeană I. N. Roman, prilej cu care a lansat o serie de volume regale şi a avut o întrevedere cu minorităţile din judeţul Constanţa.

colegiul carol                   carti

La finalul primei zile petrecute la Constanţa, Principesa Maria a României a fost oaspetele de onoare al Şantierului Naval, unde a aflat câteva detalii tehnice şi a vizitat docurile.

santier naval

Principesa Maria a României, s-a născut pe 13 iulie 1964, în Danemarca, şi este cea mai tânără fiică şi cel de-al cincilea copil al Regelui Mihai I. Şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii în Statele Unite, iar prima oară a păşit pe pământ românesc în decembrie 1997. În toamna anului 2014, Principesa Moştenitoare Margareta i-a cerut surorii sale să se mute definitiv în România, şi astfel Principesa Maria s-a mutat la Bucureşti. Ca reprezentant al Familie Regale, Principesa Maria sprijină diverse proiecte cu caracter social şi de promovare a economiei româneşti.

 

Comments

comments

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: