Conecteaza-te cu noi

Actual

Vizite ale elevilor în Portul Constanța, în Săptămâna Verde

Published

on

elevi port

Elevi de toate vârstele, din Constanța sau București, au ales Portul Constanța ca destinație în cadrul Programului Național „Săptămâna Verde“.

Au fost organizate pentru copii tururi ale Portului Constanța, în cadrul cărora au putut vizita și Muzeul Portului, terminalul de pasageri și Gara Maritimă.

Au aflat informații interesante despre istoria portului Constanța, prezentul său și planurile de viitor.

“Ne bucurăm că ne-au vizitat elevii de la:   #Colegiul Național „IL Caragiale“ București

# Școala nr.24 „Ion Jalea“ Constanța

# Colegiul Tehnic „Costin D Nenițescu“ București

# Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța

# Școala nr.30 „Gheorghe Țițeica“.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Administrației Portului Constanța.

elevi port

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions