Societate

Vor răsuna alarmele în municipiul Constanța. Serviciul protecție civilă face verificări!

oct. 17, 2017 Mihaela Tîrpan

Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința opiniei publice că, în perioada 18.10.2017 – 31.10.2017, Serviciul protecție civilă, securitate, sănătate în muncă și situații de urgență va efectua verificarea stării de funcționare a sirenelor electrice.

“Menționăm că această verificare NU face parte din exercițiile de alarmare a populației și verificare a sirenelor care se derulează lunar la nivel național. Reiterăm faptul că este doar o verificare a sistemelor de alarmare electrice și rugăm constănțenii să nu intre în panică”, transmite Biroul de presă al Primăriei municipiului Coonstanța.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!