Actual

Vrei să îți eliberezi permisul de conducere în perioada Paștelui? Vezi programul instituției

apr. 05, 2018 Mihaela Tîrpan

Zilele libere pentru bugetari afectează și programul instituțiilor publice.

Instituția Prefectului Județului Constanța anunță că, în perioada 06.04.2018 – 09.04.2018 nu se lucrează cu publicul, după ce au fost declarate mai multe zile libere pentru bugetari în perioada sărbătorilor pascale.

Astfel, persoanele care s-au programat online în această perioadă se vor prezenta la ghișee începând cu data de 10.04.2018, la ora la care au fost programate inițial.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!