Conecteaza-te cu noi

Actual

Vremea închide școlile! Viscol, zăpadă mare și deszăpezire inutilă!

Published

on

Astăzi, dar nu e sigur că doar azi, la școala ”Vasile Alexandri” din comuna Corbu nu se țin orele de curs. Adică, la gimnaziu. Am  vrut să știm care sunt cauzele acestei suspendări școlare și l-am contactat pe viceprimarul comunei Corbu, Marin Cornel.  Din vocea sa am realizat că se află afară și că are treabă. Într-adevăr, se afla în localitate și, foarte scurt, ne-a declarat: ”Școala este închisă pentru că este foarte greu de ajuns acolo. Zăpada are și un metru înălțime, drumurile sunt închise și nu se poate ajunge la școală. Viscolește și lucrăm cu două utilaje de deszăpezire. Acum reușim să eliberăm drumnul, acum se depune la loc zăpada!”. Așa că, micuții nu pot să-și desfășoare activitatea școlară. Poate mâine va fi mai bine!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions