Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Vremea se menține rece în Dobrogea. Atenție, vor fi condiții de polei!

Published

on

polei

Astăzi vremea se va menține închisă și se va răci, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi noros și pe arii relativ extinse vor fi precipitații slabe mixte (ploaie pe coastă, lapoviță și ninsoare în rest). Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări la coastă și în deltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 7 grade, iar cele minime între -2 și 2 grade.

Mâine, vremea va continua să se răcească. Cerul va fi temporar noros și local vor fi precipitații slabe mixte (ploaie pe coastă, lapoviță și ninsoare în rest); vor fi condiții de polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 6 grade, iar cele minime între -1 și 3 grade.

Sâmbătă vremea se va menține rece pentru acestă dată. Cerul va fi temporar noros și local vor fi precipitații slabe mixte; vor fi condiții de polei. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 6 grade, iar cele minime între -1 și 4 grade.

Sursa foto: Digi 24

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions