Conecteaza-te cu noi

Actual

Vreți să deveniți agenți de poliție de frontieră? Sunt 240 de locuri pentru candidații din județele Constanța și Tulcea

Published

on

Persoanele care doresc să urmeze o formă de şcolarizare, iar apoi să activeze în cadrul structurii Poliţiei de Frontieră Române au acum posibilitatea de a se înscrie la sesiunea de admitere martie – mai 2022 a Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

Candidaţii care au domiciliul ori reşedinţa în judeţele Constanța și Tulcea au la dispoziţie 240 de locuri pentru şcolarizare, dintre care două locuri sunt destinate persoanelor de etnie rromă, iar alte două minorităţilor.

Toate informaţiile legate de condiţiile pentru participarea la concurs, documentele necesare pentru constituirea dosarului de recrutare, dar şi modul de organizare a recrutării sunt disponibile pe pagina de internet a Gărzii de Coastă, la adresa:

https://www.politiadefrontiera.ro/ro/garda-de-coasta/n-garda-de-coast-informaii-de-interes-public-cariera-135/

Advertisement

De asemenea, pot fi solicitate informaţii şi telefonic, apelând numerele de telefon: 0241-641188 – Compartimentul Pregătire Continuă din cadrul Serviciului Resurse Umane al Gărzii de Coastă (interior 26063, 26081). – pentru candidații care domiciliază pe raza județului Constanța.

0240-534180 – Compartimentul Pregătire Continuă din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea. – pentru candidații care domiciliază pe raza județului Tulcea.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions