Actual

Vreţi să deveniţi subofiţeri MApN? Mai aveţi câteva zile de înscriere

apr. 25, 2018 Maria Ionescu

Dacă vă doriţi să deveniţi angajaţi ai Ministerului Apărării Naţionale, mai aveţi câteva zile pentru a vă înscrie la un concurs. Data limită de înscriere este 02.05.2018, iar durata studiilor este de un an.

Puteți alege din 20 de specializări și două instituții de învățământ, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre “Basarab I” din Piteşti și Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia” din localitatea Boboc, judeţul Buzău.

La absolvire se primește grad de subofițer și repartizarea în funcție.

Documentele necesare înscrierii: https://goo.gl/y7akW8
Despre selecție, citiți aici: https://goo.gl/BWzEsi

Despre concursul de admitere, citiți aici: https://goo.gl/uBHM3T

Pentru mai multe informații, consiliere și înscriere, adresați-vă la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare județene și de sector de care aparțineți cu domiciliul.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!