Connect with us

Actual

Vreți să lucrați la Autoritatea Navală? Zeci de posturi sunt scoase la concurs!

Maria Ionescu

Publicat

la

ANR a scos la concurs 35 de posturi. Astfel, se caută un referent specialitate, gradul II la Direcția Afaceri Europene și Relații Internaționale, la Biroul Coordonare Programe; referent specialitate gradul IA și referent specialitate gradul II la Compartimetul Management Fonduri Europene. În cadrul Direcției Inspecții Siguranță și Securitate Navală, la Serviciu Inspecții Mărfuri Periculoase se va da concurs pentru postul de inspector specialitate gradul II, la Biroul Inspecții Terminale și Gas Free un inspector specialitate gradul IA, iar la Serviciul PSC/FSC un inspector specialitate gradul IA. În cadrul Direcției Tehnice, la Serviciul Avizări Produse Navale Industriale și Supraveghere Piață se caută un  inspector specialitate gradul IA, la Serviciul Comunicații și IT un tehnician treapta IA, la Inspectoratul Tehnic Constanța un inspector specialitate gradul IA, ia la Inspectoratul Tehnic Galați un  inspector specialitate gradul IA și un inspector specialitate gradul III. Se caută un referent specialitate gradul III în cadrul Biroului Managementul Calității, și un consilier juridic gradul III în cadrul Biroului Juridic și Contencios. Probele scrise pentru posturile descrise mai sus vor avea loc pe data de 16 decembrie la ora 10:00, iar interviul va avea loc pe data de 20 decembrie la ora 13:00. În cadrul Căpităniei Portului Constanța, la Serviciul Siguranța Navigației- Zona Nord se caută doi căpitani port gradul I și un căpitan port treapta II la Serviciul Siguranța Navigației- Zona Sud. Pentru Căpitănia Portului Mangalia s-au scos la concurs posturile de căpitan port specialist și conducător șalupă, la Căpitănia Portului Midia postul de căpitan port gradul I, și la Căpitănia Portului Cernavodă posturile de  căpitan port treapta II și căpitan port specialist. Probele scrise vor avea loc pe data de 15 decembrie la ora 10, iar interviurile vor avea loc pe data de 19 decembrie la ora 13:00. Data limită pentru depunerea dosarelor este de 8 decembrie 2016.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Conduceți cu atenție! Este ceață pe Autostrada A2

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 150 de metri pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 143 – 192, între localitățile Fetești, jud. Ialomița, și Medgidia, jud. Constanța.

Ceaţa impune din partea celor aflaţi la volan, dar şi a celorlalte categorii de participanţi la traficul rutier, o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare. Pentru aceasta, oglinzile retrovizoare trebuie să fie reglate corespunzător.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Arestat pentru că a furat mai multe sticle cu băuturi alcoolice

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de 27 noiembrie a.c., au fost furate mai multe sticle cu băuturi alcoolice din incinta unei societăți comerciale din Năvodari. Sesizați despre acest furt, polițiștii au demarat cercetările și l-au identificat pe hoț în persoana unui bărbat din localitatea Corbu. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar instanța de judecată a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

”Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 29 de ani, din comuna Corbu, bănuit de comiterea faptei.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Furtul a avut loc la data de 27 noiembrie a.c.. Bărbatul a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice din incinta unei societăți comerciale din Năvodari.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Navă tanc autopropulsată, în probe tehnice în Portul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Nava multifuncțională Nereus, construită și achiziționată prin proiectul finanțat prin CEF Transport – Infrastructura pentru operațiuni sigure și pentru protecția mediului în Portul Constanța – PROTECT, a ajuns în Portul Constanța pentru probe de mare. Săptămâna trecută nava a fost testată pe Dunăre.

Valoarea navei este de 8.970.000 lei, fără TVA, și a fost construită la Navrom Shipyard Galați.

Nereus are 500 tone deadweight, o viteză de 11 noduri, performanțe de navigație ridicate și va asigura preluarea reziduurilor petroliere și a apelor uzate de la navele aflate în porturile maritime românești și în rada acestora.

Are o lungime de 44,57 metri, lățime 8,90 metri, pescaj 2,90 metri și are o capacitate de stocare în 3 compartimente: 60 metri cubi marfă, 475 metri cubi marfă și 247 metri cubi balast.

Nava oferă facilități de cazare pentru un echipaj de 6 membri.

Nereus va arbora pavilionul român și va fi înmatriculată conform legislației României.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: