Connect with us

Societate

Vreți să vă angajați la ANIF Constanța? Sunt șase posturi disponibile

Maria Ionescu

Publicat

la

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare – Filiala Teritorială de Îmbunătăţiri Funciare Constanța organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcții contractuale de execuție vacante. Sunt disponibile următoarele posturi:

 1. muncitor calificat II în cadrul Unității de Administrare Constanța Nord – Punctul de lucru SP IA Saligny;
 2. muncitor calificat III în cadrul Unității de Administrare Constanța Sud – Punctul de lucru SRP1 Basarabi;
 3. muncitor calificat II în cadrul Unității de Administrare Constanța Sud – Punctul de lucru SPB Galeșu;
 4. muncitor calificat I în cadrul Unității de Administrare Constanța Sud – Punctul de lucru SPA Poarta Albă;
 5. muncitor calificat IV în cadrul Unității de Administrare Constanța Sud – Punctul de lucru SPB Basarabi Pădure + conductă refulare;
 6. muncitor calificat IV în cadrul Unității de Administrare Constanța Sud – Punctul de lucru SPB Galeșu + conductă refulare.

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale sunt:

 • muncitor calificat I în cadrul Unității de Administrare Constanța Sud – Punctul de lucru SPA Poarta Albă este necesară următoarea pregătire:
  • școala generală (8 ani/10 ani) și diplomă calificare cu profil electric/electromecanic/mecanic, eliberată conform prevederilor legale la momentul emiterii, sau cursuri cu profil electric/eleetromccanic/mecanic, și atestat agent de securitate;
  • vechimea necesară pentru ocuparea postului trebuie să fie mai mare de 2 ani vechime în specialitate;
 • muncitor calificat II în cadrul Unității de Administrare Constanța Nord – Punctul de lucru SP IA Saligny și a Unității de Administrare Constanța Sud – Punctul de lucru SPB Galeșu este necesară următoarea pregătire:
  • școala generală (8 ani/10 ani) și diplomă calificare cu profil electric/electromecanic/mecanic, eliberată conform prevederilor legale la momentul emiterii, sau cursuri cu profil electric/electromecanic/ mecanic, și atestat agent de securitate;
  • vechimea necesară pentru ocuparea postului trebuie să fie între 1 an – 2 ani vechime în specialitate;
 • muncitor calificat III, în cadrul Unității de Administrare Constanța Sud – Punctul de lucru SRP1 Basarabi este necesară următoarea pregătire:
  • școala generală (8 ani/10 ani) și diplomă calificare cu profil alectric/electromecanic/mecanic, eliberată conform prevederilor legale la momentul emiterii, sau cursuri cu profil electric/electromecanic/ mecanic, și atestat agent de securitate;
  • vechimea necesară pentru ocuparea postului trebuie să fie între 6 luni – 1 an vechime în specialitate;
 • muncitor calificat IV în cadrul Unității de Administrare Constanța Sud – Punctele de lucru SPB Basarabi Pădure+conductă refulare și Punctul de lucru SPB Galeșu+conductă refulare, este necesară următoarea pregătire:
  • școala generală (8 ani/10 ani) și diplomă calificare cu profil electric/electromecanic/mecanic, eliberată conform prevederilor legale la momentul emiterii, sau cursuri cu profil electric/electromecanic/mecanic, și atestat agent de securitate;
  • vechimea necesară pentru ocuparea postului trebuie să fie între 0 luni – 6 luni vechime în specialitate.

Concursul se va organiza conform următorului calendar:

 • 13 mai 2021: termen limită de depunere a dosarelor;
 • 20 mai 2021, ora 10:00: proba practică – Constanţa, Str. Zburătorului nr. 4, etaj 2, sala de consiliu;
 • 26 mai 2021, ora 10:00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială anif.ro/comunicare/informatii/posturi.  Relaţii suplimentare se pot obţine la Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare Filiala Teritorială de Îmbunătăţiri Funciare Dobrogea cu sediul în Constanta, Str. Zburătorului nr. 4, etaj 1, telefon 0241/654.010, int. 1009.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă
Apasă pentru a comenta

Trebuie să te autentifici pentru a scrie un comentariu Login

Lasă un răspuns

Societate

Linia de cale ferată Constanța – Mangalia va fi electrificată. Vezi care e valoarea contractului

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a lansat licitaţia deschisă, în valoare totală de 12.023.503,80 RON, pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar electrificării și modernizării liniei de cale ferată Constanța – Mangalia (43 km)pentru circulația trenurilor de călători cu viteza maximă de circulație de 160 km/h, respectiv cu 120 km/h pentru trenurile de marfă.

Potrivit Oanei Brânzan, șef serviciu Comunicare Mass-Media, obiectivele specifice ale programului sunt următoarele:

 • creșterea vitezei de circulație a trenurilor la 160 km/h, respectiv 120 km/h;
 • creșterea numărului de trenuri de călători, prin îmbunătățirea capacității de circulație;
 • modernizarea/consolidarea/repararea clădirilor, spațiilor destinate serviciilor pentru călători, a zonei comerciale și asigurarea facilităților pentru persoanele cu mobilitate redusă, handicap vizual, auditiv;
 • sistematizarea stațiilor CF și lucrări pregătitoare pentru dublarea de viitor;
 • dublarea tronsoanelor de cale ferată simplă, acolo unde necesitatea satisfacerii traficului prezent și de viitor o impune;
 • modernizarea echipamentului de telecomunicații, inclusiv sistemul de informare a publicului călător;
 • montarea elementelor de siguranță, rampe de acces pentru persoane cu dizabilități, garduri de protecție între linii etc.
 • îmbunătățirea condițiilor de călătorie și creșterea gradului de siguranță, gestionând în același timp impactul asupra mediului, în conformitate cu standardele europene.

Valoarea estimată a contractului este de 12.023.503,80 RON fără TVA, iar sursa de finantare va fi asigurată din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), capitolul Proiecte electrificare și reabilitare cale ferată, cu perioada de elaborare 2021 – 2030. Durata contractului este de 9 de luni.

Anunţul de participare la licitaţia deschisă şi documentaţiile de atribuire sunt disponibile înSistemul Electronic al Achizitiilor Publice(SEAP), la adresa www.e-licitatie.ro.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 07.06.2021.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Polaris M Holding Constanța angajează. Vezi ce posturi sunt disponibile

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Compania Polaris M Holding face angajări.

Sunt disponibile două posturi de șoferi pentru Departamentul Colectare selectivă și valorificare deșeuri reciclabile.

Permisul de conducere categoria B este obligatoriu.

Dacă doriți să vă angajați pe aceste posturi, trimiteți CV-urile la adresa de e-mail reciclare@polaris.ro. Informații suplimentare puteți obține sunând la numărul de telefon 0723 372 163.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

RADET Constanța face angajări. Vezi ce posturi sunt disponibile

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

R.A.D.E.T. Constanța angajează personal pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

– inspector PSI-SSM,

– sudor (electric și/sau autogen),

– mecanic auto,

– pickamer – ist,

– operator auxiliar – post compatibil cu calificarea de lăcătuș mecanic, instalator sanitar și/sau termic),

– instalator (sanitar și/sau termic),

– montator subansamble (montare gigacalorimetre) – post compatibil cu calificarea de lăcătuș mecanic, instalator sanitar și/sau termic, electrician,

– lăcătuș,

– îngrijitor (personal pentru asigurarea curățeniei),

– muncitor necalificat.

Candidații vor transmite către R.A.D.E.T. Constanța, prin email, la adresa office@radet-constanta.ro, următoarele înscrisuri:

 • cerere de participare la interviu și probă de lucru (care va conține date de identificare, adresa de corespondență și nr. telefon pentru contact) însoțită de Curriculum Vitae (CV),
 • copie carte identitate,
 • copie documente care atestă pregătirea profesională, diplome, etc.

Probele de lucru vor fi susținute la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Interioară nr. 4, Secția Reparații, după verificarea de membrii Comisiei de interviu și testarea cunoștințelor și competențelor candidaților, a documentațiilor depuse.

Relații suplimentare pot fi obținute la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Badea Cârțan nr.14A și la numărul de telefon 0241.616.937, interior 406, 411 sau 412 – Birou Resurse Umane.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: