Connect with us

Actual

Vreți să vă angajați la ARSVOM Constanța? Iată ce poziții sunt disponibile

Published

on

Pe pagina oficială a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost postat un anunț de angajare potrivit căruia, până pe data de 14 februarie,  ora 16.00, se pot depune dosare de angajare pentru 11 poziții.

Iată care sunt acestea:

  • Ofițer punte maritim – 4 posturi
  • Ofițer mecanic maritim – 2 posturi
  • Timonier maritim – 3 posturi
  • Motorist maritim – un post
  • Electrician de bord maritim –   1 post

Proba scrisă a concursului se va desfășura  pe data de 22 februarie, ora 8.30 iar proba practică, pe data de 26 februarie, tot de la ora 8.30.

Condițiile specifice pentru a putea participa la acest concurs sunt precizate în anunțul postat pe pagina ARSVOM.

 

Concurs 10

Mai jos aveți și tematica pentru ocuparea acestor posturi.

Tematica Concurs 10

Pentru cei care știau că salariile la ARSVOM sunt foarte mici, este important de precizat că acest lucru s-a schimbat. Iată situația veniturilor salariale a tuturor angajaților.

Salarizare

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!