Actual

Vreţi să vă angajaţi? Sunt sute de locuri pentru subofiteri MApN

apr. 17, 2018 Maria Ionescu

783 de locuri pentru viitorii subofiteri a scos la concurs Ministerul Apararii Nationale – (calea indirectă de formare). Poți deveni SUBOFIȚER prin absolvirea cursului de formare a subofițerilor în activitate.

Până la 24.04.2018 au loc înscrieri pentru: – administrație – 50 locuri (concursul din 05.06.2018). Studiile civile necesare: studii potliceale sau universitare în orice domeniu (https://goo.gl/iuYXCf)
Probe de admitere și calendar: https://goo.gl/sgCyc7

Până la 24.05.2018 au loc înscrieri pentru: – construcții – 20 locuri
Studiile civile necesare: cel puțin învățământ liceal cu diplomă de bacalaureat (https://goo.gl/2spwbP)
Probe de admitere și calendar: https://goo.gl/Ejs4pi

Până la 09.06.2018 au loc înscrieri pentru: – sanitar – 74 locuri
Studiile civile necesare: să fie absolvenți ai învățământului liceal/postliceal sau universitar de licență de specialitate, cu certificat/diplomă de absolvire a instituției de învățământ și să dețină certificatul valabil de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România sau să facă dovada deținerii acestor documente la data concursului de admitere
Probe de admitere și calendar: https://goo.gl/Ejs4pi

Până la 21.06.2018 au loc înscrieri pentru: –  muzici militare – 40 locuri
Studiile civile necesare: cel puțin învățământ liceal cu diplomă de bacalaureat; dovada competențelor de specialitate se va face în cadrul probelor de concurs.
Probe de admitere și calendar: https://goo.gl/Ejs4pi

Pentru auto si mecanic conductor TAB – 125 locuri (este obligatorie deținerea permisului de conducere categoriile B și C), pentru  geniu – 22 locuri (este obligatorie deținerea permisului de conducere categoriile B și C), pentru  administrație – 10 locuri (concursul din 03.09.2018), pentru  apărare CBRN – 5 locuri, pentru infanterie – 50 locuri, pentru  cercetare – 36 locuri, pentru artilerie și rachete – 30 locuri, pentru  poliție militară – 36 locuri, pentru comunicații – 70 locuri. Studiile civile necesare: cel puțin învățământ liceal cu diplomă de bacalaureat (https://goo.gl/2spwbP). Probe de admitere și calendar: https://goo.gl/Ejs4pi

Până la 06.09.2018 au loc înscrieri pentru: –  forțe pentru operații speciale – 100 de locuri (două serii de formare). Domeniile studiilor civile necesare: cel puțin învățământ liceal cu diplomă de bacalaureat (https://goo.gl/2spwbP).
Probe de admitere și calendar: https://goo.gl/Ejs4pi

ALTE CONDIȚII:
VÂRSTA maximă:
– candidații soldați/gradați profesioniști în activitate: – cel mult 45 de ani, la data acordării gradului;
– candidații civili: cel mult 40 de ani împliniți în 2018.
VECHIMEA ÎN SERVICIU:
Soldații/gradații profesioniști în activitate pot candida dacă au cel puțin 3 ani vechime în serviciu până la data începerii cursului.
CONFIRMARE în ARMĂ și CALIFICATIV:
Soldații/gradații profesioniști în activitate trebuie să fie confirmați în ama/serviciul pentru care candidează, cu EXCEPȚIA armelor/serviciilor: AUTO, GENIU, MEDICAL, MUZICI.
Calificativul din ultimul an să fie cel puțin FOARTE BUN.

Toate criteriile de recutare: https://goo.gl/YP8Hkv
Probele de selecție sunt psihologice și fizice: https://goo.gl/BWzEsi

Pentru mai multe informații, consiliere şi înscriere, cei interesați trebuie să se prezinte la biroul informare-recrutare care funcţionează în cadrul centrului militar din judeţul/sectorul în care domiciliază. Adresele birourilor informare-recrutare pot fi descărcate aici: https://goo.gl/XXqVdp

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!