Actual

Zeci de mii de locuri de muncă vacante! Vedeţi câte sunt la Constanţa

apr. 16, 2018 Maria Ionescu

Potrivit Agenţiei Naţionale de ocupare a forţei de muncă, pe data de 12 aprilie a.c., în toată ţara erau disponibile 23.961 de locuri de muncă. Cele mai multe sunt în Bucureşti (5.826), iar cele mai puţine la Bacău (48). În judeţul Constanţa, dat fiind faptul că se caută déjà angajaţi în turism, se găsesc 596 de locuri de muncă.  Cu toate acestea, suntem sub judeţele: Prahova, Arad, Timiş, Sibiu, Cluj, Iaşi, Ilfov, Dolj şi Satu Mare.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: lucrător comercial (1.651), agent de securitate (1.318), manipulant mărfuri (1.295), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (976), montator subansamble(845) sau vânzător(479). Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!