Conecteaza-te cu noi

Actual

Zeci de permise de conducere, reținute de polițiștii constănțeni. Vezi ce amenzi au fost aplicate

Published

on

actiune politie

Polițiștii IPJ Constanța au reținut 37 de permise de conducere și au aplicat amenzi în valoare de aproximativ 170.000 de lei.

În perioada 8-9 februarie a.c.,  peste 800 de polițiști au acționat, în județul Constanța, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

Astfel, au fost desfășurate, în sistem integrat cu jandarmii, aproximativ 150 de acțiuni, în localitățile din județ.

Polițiștii au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Advertisement

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 331 de sancțiuni contravenționale pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, privind circulația pe drumurile publice, dar și pentru alte abateri.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 170.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 37 de permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

În același timp, au fost constatate 7 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

”La data de 9 februarie a.c., în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Rândunelelor, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Advertisement

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.”, a pecizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions