Conecteaza-te cu noi

Actual

Zeci de persoane vindeau țigări de contrabandă în piețele din Constanța

Published

on

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat în perioada 01.03.2019-29.03.2019, în proximitatea zonelor publice din perimetrul adiacent piețelor agroalimentare Grivița, Tomis 3 și Eden din municipiul Constanța, pe linia prevenirii și depistării comercializării de produse din tutun fără timbru legal.

În timpul verificărilor efectuate polițiștii locali au legitimat 38 persoane despre care existau indicii temeinice că ar comercializa ilicit țigări netimbrate, susceptibile a fi produse de contrabandă și care necesita plasarea sub regim vamal. Oamenii legii au ridicat în vederea confiscării 463 pachete cu țigarete fără timbru accizabil și au amendat 26 de persoane pentru acte de comert ilicit cu mărfuri fără documente de proveniență, aplicând în total 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de 26 .000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990-privind protejarea populației împotriva unor activități ilicite.

Pentru 6 persoane s-au întocmit actele de constatare vizând săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006 , 5 dintre acestea au fost predate organelor de poliție judiciară în vederea cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de Codul Vamal în forma continuată.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions