Connect with us

Actual

Zeci de șoferi, amendați de polițiștii constănțeni pentru nepurtarea centurii de siguranță

Published

on

centura siguranta

La data de 5 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al formațiunilor rutiere au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație.

”În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 130 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 36.000 de lei, dintre care 49 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 17 pentru depășirea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 5 permise de conducere, dintre care 3 pentru neacordare de prioritate.

De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement