Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Zeci de sportivi de la CSO Ovidiu și Ashihara Karate Constanța au promovat examenul de grad

Published

on

examen grad ovidiu

În data de 23 iunie, în Sala de Sport a Școlii nr. 2 din orașul Ovidiu s-a desfășurat examenul de grad al sportivilor CSO Ovidiu și Ashihara Karate Constanța. 50 de karatiști au susținut acest test sub supravegherea Sensei-ului Ștefan Ghițulescu.

Examenul s-a desfășurat pentru următoarele grade KYU: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, respectiv grade cuprinse între centura albă (10) și centura maro (2).

Sensei Ghițulescu a urmărit anumite aptitudini pe care le au elevii săi, respectiv:

  • pregătire fizică pentru efort
  • test de forță
  • bază statică
  • bază dinamică
  • lucrul cu partener
  • kata
  • lucrul la perne
  • kumite

Potrivit antrenorului Ștefan Ghițulescu, examenul a durat 4 ore. Cu acest prilej, părinții au putut să-și urmărească și să-și susțină copiii la test.

”Mulțumim primăriei orașului Ovidiu, d-lui primar George Scupra și clubului sportiv orășenesc pentru sprijinul acordat. De asemenea, mulțumim părinților pentru implicare și pentru suportul oferit sportivilor.”, a precizat Sensei Ghițulescu.

Astăzi, 37 de sportivi de la CSO Ovidiu și Ashihara Karate Constanța pleacă într-un cantonament  de 6 zile la Gura Humorului. Acolo se vor întâlni cu încă 63 de karatiști de la cluburi din Mioveni și Pitești.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions