Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Zelenski vine în România: discurs în fața Parlamentului și întâlnire cu Iohannis

Published

on

iohannis zelensky

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va efectua o vizită de o zi în România. Acesta va fi primit de către președintele Klaus Iohannis și se va mai întâlni cu premierul Marcel Ciolacu, cu președintele Senatului, Nicolae Ciucă, dar și cu președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis.

De asemenea, Volodimir Zelenski va avea și un discurs în fața plenului reunit al Parlamentului României. Deocamdată cererea pentru acest discurs nu a ajuns la Parlament, dar conform surselor noastre se va întâmpla în cursul zilei de astăzi.

Ulterior, Zelenski va avea o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, care îl va primi la Palatul Cotroceni. Discuțiile se vor axa pe situația la zi a frontului din Ucraina, dar și pe transportul cerealelor.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions