Connect with us

Actual

Zi grea pentru Sorin Buşe! La aproximativ o lună de la investire, a vrut să afle tot …şi a descoperit! Printre altele, mizeria din trenuri

Published

on

Astăzi, ministrul transporturilor, Sorin Buşe, s-a hotărât să călătorească cu trenul către Constanţa, împreună cu reprezentanţi din conducerile CFR Călători şi CFR SA (infrastructură), pentru a evalua serviciile feroviare oferite călătorilor, şi nu numai. Vizita nu a fost anunţată, cel puţin mass-mediei.

De la Bucureşti până la Feteşti, ministrul s-a aflat în tren alături de pasagerii care se deplasau către litoral. La Feteşti, ministrul a urcat la bordul locomotivei până la Constanţa, de unde a putut aprecia starea materialului rulant de tracţiune.

„Avem nevoie de soluţii la nivel de confort, atât pentru pasageri, cât şi pentru personalul trenului şi nu vom face niciun compromis în ce priveşte curăţenia. Nu spun că este uşor, însă avem nişte proiecte solide şi acum începem să optimizăm, pe cât posibil, condiţiile de călătorie, piesele de schimb, material rulant folosit.”, a declarat ministrul transporturilor.

Cine este Sorin Buşe
Are o experiență de peste 25 de ani în industria auto globală. Din septembrie 2010 până în mai 2015, a fost vicepreşedinte al Inginerie Renault Globale şi director general al Renault Technologie Roumaine (RTR). Între anii 1996 –  2008 a lucrat pentru Toyota Motor Manufacturing Canada, ajungând la funcţia de director general adjunct în această companie. Din 1990, până în 1996, a lucrat în industria automobilelor, nord-americană, prestând şi servicii de inginerie,  contractate de General Motors.

A urmat programe de formare profesională pentru senior managers la European Centre for Executive Development (CEDEP) şi INSEAD, Fontainbleau, Franţa, dar şi în cadrul Canadian Management Center, Toronto.  Începând cu anul 1996 a urmat formări tehnice în Sisteme de Producţie Toyota (Lean Production Systems, Lean Manufacturing) şi în practici de business în cadrul Toyota Motor Corporation şi Toyota Institute.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta