Connect with us

Actual

Zi plină pentru Poliția Locală Constanța! Doar ieri au dat amenzi de peste 70.000 de lei

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Featured Image

În data de 11.01 2019, polițistii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat în diferite zone din municipiul Constanța ( Piața Grivita și Piața Tomis 3) 3 persoane care ofereau spre vanzare 52 pachete de tigarete netimbrate. În cadrul acestei activități de verificare a comerțului stradal s-au aplicat 3 amenzi contravenționale în cuantum de 3.000 lei și au fost indisponibilizati 119 lei, bani proveniți din acte de comert ilicit. Persoanele in cauza au fost conduse la sediul unității Direcției Generale Politia Locala pentru identificare și au fost sancționate contraventional cu amendă în valoare de 1000 lei, fiecare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990 și dispusă măsura complementară de confiscare a pachetelor de tigari fără timbru accizabil.

De asemenea, tot în cursul zilei de 11.01.2019, în intervalul orar 14.00-22.00, lucratorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a fenomenelor antisociale din segmentul stradal de pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 3, în care 26 de polițiști locali organizați în schimburi au monitorizat intens următoarele zone, piețe și cartiere din municipiul Constanta: Centru, Peninsulă, Gară, Autogara Sud, Griviței, Parc Casa de Cultură, Parc Oleg Danovski, Parc Arheologic, Tomis I și Tomis II, ICIL, Faleza Nord, Poarta 4, Sala Sporturilor, Capitol, Spitalul Militar, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Parc Gară, Parc Arhiepiscopiei, Tronsonul străzilor Mihai Viteazul, Cuza Vodă, Traian, Ferdinand, Constantin Bratescu, I.G Duca, 1 Decembrie, Alexandru Lăpușneanu, Theodor Burada, I.C Brătianu, Tronsonul străzilor Unirii, Ion Rațiu, Nicolae Iorga, Primăverii, Mircea cel Bătrân, Bulevardul Mamaia etc.

În cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 69 amenzi contravenționale în valoare 20.725 lei. Dintre acestea, 32 de abateri au fost constatate pentru încălcarea Codului Rutier, 6 abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, 15 abateri pentru nerespectarea normelor de curățenie în orașul Constanta, 2 abateri legate de neîndeplinirea obligațiilor legale privind domiciliu sau reședința, 11 sancțiuni pentru fumat în spațiu public închis de tip spital și 3 abateri în domeniul activității comerciale exercitate de operatorii economici. Au fost verificate 36 autovehicule în limita competentelor conferite de lege. Au fost verificate 5 locații de alimentație publică tip bar/ restaurant. Totalul sancțiunilor contravenționale aplicate în cursul zilei de ieri a fost de 293 de amenzi, iar valoarea acestora s-a ridicat la suma 70.795 lei. Actiuni similare se vor derula zilnic, în scopul prevenirii și combaterii fenomenelor antisociale stradale și nu numai.

”Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze orice faptă antisocială care intra in competenta Direcției Generale Politia Locala Constanta la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.”, precizează Biroul de presă al Poliției Locale Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă
Apasă pentru a comenta

Trebuie să te autentifici pentru a scrie un comentariu Login

Lasă un răspuns

Actual

Accident rutier la intrarea în Constanța de pe Autostrada A2!

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Featured Image

În cursul acestei după amiezi, la intrarea în Constanța de pe Autostrada A2 a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului a intervenit de urgență ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD C,  unde au găsit un bărbat în afara autoturismului, cu  traumatism cranio cerebral, care a fost transportat la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru a stabili concret care a fost cauza producerii evenimentului rutier.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier în localitatea Tuzla! O șoferiță a fost rănită

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Featured Image

În cursul zilei de azi, 19 ianuaruie, în jurul orei 13.00 un bărbat de 55 de ani a condus un autoturism pe DN 39 în localitatea  Tuzla, dinspre Constanţa către Mangalia.

La un moment dat, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 70 de ani, în aceeaşi directie de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

19 români au fost răpuși de gripă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Featured Image

O femeie în vârstă de 45 de ani din judeţul Ialomiţa a decedat, sâmbătă, din cauza gripei, numărul victimelor acestui virus ajungând la 19, informează Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), citat de Agerpres.

Analizele au confirmat în cazul femeii virusul gripal tip A. Nu era vaccinată antigripal şi avea condiţii medicale preexistente.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, afirma, vineri, că România este în pragul unei epidemii de gripă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: