Connect with us

Actual

”Ziua Siguranței Rutiere”, la Constanța. Vezi ce surprize îi așteaptă pe participanți

Published

on

Marți, 23 iunie, începând cu ora 11.30, AIXAM România organizează un eveniment de conștientizare și responsabilizare pentru liceeni, în colaborare cu IȘJ Constanța, ISU Constanța, IPJ Constanța.

Sub denumirea ”Ziua Siguranței Rutiere”, inițiatorii desfășoară acțiuni de informare pentru posesorii și doritorii categoriilor de permis eligibile începând cu vârsta de 16 ani, AM și B1.

Evenimentul se va desfășura la Palatul Copiilor Constanța și va fi moderat de Roxana Ciuhulescu, realizator TV și cunoscut pilot offroad și karting. Pe agenda evenimentului se află și Dan Gîrtofan, campion național și balcanic de raliuri, cu peste 26 de ani de pilotaj fără întrerupere și 100 podiumuri la general.

”Organizatorii își propun să crească nivelul de conștientizare cu privire la beneficiile deprinderii șofatului de la 16 ani și al cumulării experienței la volanul vehiculelor cu putere redusă. Totodată, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor discuta cu tinerii șoferi sau aspiranți despre conduita potrivită în trafic.

Partenerii oficiali ai evenimentului sunt ProRally Team Brașov, Școala de Șoferi DriveTest și Skullcandy România.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Potrivit AIXAM, constănțenii sunt așteptați la acest eveniment cu:

  • Prezentări și workshop-uri interactive despre siguranța rutieră;
  • Profesioniști care vorbesc din experiență despre bunele practici de conducere și respectarea regulilor de circulație;
  • Demonstrații pentru acordarea de prim-ajutor.

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!