Politica

10 martie, data Congresului PSD

feb. 21, 2018 Mihaela Tîrpan

Partidul Social Democrat a convocat Congresul Extraodinar, care va avea loc pe data de 10 martie, la Sala Palatului din București, a anunțat purtătorul de cuvând al PSD, Adrian Dobre.

Acesta a explicat că până la Congres va mai fi convocat un Comitet Executiv în care se vor stabili amănuntele de organizare, un calendar al acțiunilor Congresului.

De asemenea, tot în acest Comitet Executiv se va decide dacă în cadrul Congresului se vor face alegeri și va fi schimbată structura BPN al PSD.

Citește și:

10 martie, data Congresului PSD

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!