Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

11 medalii au obținut sportivii CSO Ovidiu la competiția națională de haltere de la Arad

Published

on

În intervalul 30 august – 2 septembrie, municipiul Arad a devenit capitala halterelor.

La Complexul sportiv Amefa s-a desfășurat competiția națională de haltere, etapa finală, respectiv Campionatul Național de juniori III (9-12 ani), Campionatul Național de juniori II (13-15 ani), și s-a finalizat cu competiția Cupa Arad.

Au participat peste 100 de sportivi, de la mai multe cluburi din țară, dar și din Ungaria și Serbia.

Sportivii de la Clubul Sportiv Ovidiu, pregătiți de Eduard Simineanu, au obținut o performanță excepțională, respectiv 11 medalii –  3 din aur, 7 din argint și una din bronz. Nicoleta Dulce este campioană națională la categoria 32 kg. Ea a obținut 3 medalii din aur, în probele de smuls, aruncat și total.

Foto: Nicoleta Dulce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, au obținut medalii Alexandra Cepreaga, categoria +55 kg, 3 medalii din argint, Andreea Lemnaru, categoria 28 kg, vicecampioană națională, 2 medalii de argint, George Tingan, categoria 36 kg, vicecampion național, două medalii din argint și una din bronz.

Foto: Andreea Lemnaru

Foto: George Tingan

În continuare, la Cupa Arad cu participare internațională, CSO Ovidiu a participat cu două sportive, respectiv Ioana Turcanu, de 16 ani, categoria 77 kg, și Gabriela Turcanu, 18 ani, categoria +87 kg.

Ambele au făcut un concurs bun clasându-se pe câte un loc 1. La clasamentul pe echipe, CSO Ovidiu s-a clasat pe un onorabil loc 2.

Cu ocazia desfășurarii competiției Ungaria s-a prezentat 2 echipe, la fel și Serbia.

”A fost o experiență frumoasă pentru toți. Apreciez că rezultatele sunt de excepție, mai ales că din spate venim cu a doua echipă valoroasă de juniori. Nu ar fi fost posibil totul fără sprijinul financiar și al echipamentelor, toate puse la dispoziție de către Primăria din Ovidiu, ocazie cu care le mulțumim!

De asemenea mulțumim pentru sprijin și clinicii OCH, care asigură în permanență vitaminizarea sportivilor, echipamente și recuperare de calitate!”, a precizat Eduard Simineanu, antrenor al echipei de haltere CSO Ovidiu.

Foto: Alexandra Cepreaga

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions