Conecteaza-te cu noi

Societate

Să-l ajutăm! Alexandru Rotariu din Agigea mai are nevoie de sprijinul nostru financiar

Published

on

Un tânăr din comuna constănțeană Agigea are încă nevoie de sprijinul nostru pentru a putea merge.

Alexandru Dumitru Rotariu ne ofertă tuturor o lecție de viață, un exemplu de voință și determinare cum rar ne e dat să găsim în cei din jurul nostru. Nu și-a pierdut niciodată speranța. Nu a făcut-o nici la începutul verii lui 2021 când i s-a ivit oportunitatea de a merge în Turcia pentru o operație complicată, dar care îi creiona drumul spre alte orizonturi, acelea în care Alexandru visa să poată merge.

La fiecare încercate pe care viața i-a scos-o în cale i-au fost părinții care au făcut eforturi supraomenești pentru ca fiul lor să poată merge.

La vârsta de doi ani, lui Alexandru i-a fost pus un diagnostic cumplit: parapareză spastică și sindrom cerebrelos. De atunci, viața sa a luat o altă cale, cea a spitalelor. A făcut mii de ședințe de recuperare și tratamente, a fost în cabinetele mai multor specialiști în domeniu. În prezent, Alexandru poate să stea în picioare, să meargă sprijinindu-se de un cadruiar lupta cu boala continuă. Medicii i-au indicat realizarea a trei intervenții chirurgicale, una de DBS și două implanturi cu celule stem. Ambele ar putea fi realizate într-o clinică din Turcia, însă pentru ca acest vis să devină realitate Alexandru are nevoie de bani. De mulți bani! La mijloc sunt 56.000 de euro, atât costă cele două intervenții chirurgicale în Turcia, iar familia lui Alexandru nu dispune de acești bani.

Advertisement

În acest sens, mama lui Alexandru a deschis două conturi, unul în euro și unul în lei, pentru toți aceia care au posibilități financiare, suflet generos și îl pot ajuta pe Alexandru să devină un bărbat normal.

Acum, Alexandru mai are de DOAR 1500 de euro. Astfel, toți aceia care doresc să contribuie, o pot face în conturile:

RO49BACX0000000481030001 – Cont în EURO

RO76BACX0000000481030000 – Cont în LEI

Ambele conturi sunt deschise pe numele Liliana Daniela Rotariu, mama lui Alexandru.

Advertisement

Povestea lui Alexandru o puteți citi într-un articol Ordinea.ro:

(VIDEO) Să-l ajutăm! Un tănăr de 21 de ani din Agigea are nevoie de 56.000 de euro pentru a putea merge

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions