Connect with us

Actual

14 posturi au fost scoase la concurs de RADET Constanța. Vezi dacă te încadrezi

Maria Ionescu

Publicat

la

R.A.D.E.T. Constanța, angajează următorul personal:

– sudor – (5 posturi),

Condiții necesare: – calificare în meseria de sudor autogen, – angajarea se face cu probă de lucru,

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – salariu atractiv și alte avantaje salariale, – tichete de masă, contravaloare pe card, – condiții de lucru cu echipament adecvat cât și condiții de S.S.M.

– instalatori ( 2 posturi),

Condiții necesare: – calificare în meseria de instalator sau lăcătuș mecanic, – constituie avantaj deținerea și a unui atestat de electrician, – constituie avantaj deținerea permisului conducere categoria B,

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – salariu atractiv alături de alte avantaje salariale, – tichete de masă, contravaloare pe card, – echipament de lucru adecvat postului, – condiții de lucru în siguranță.

– deservent utilaj (2 posturi),

Condiții necesare: – deținător permis conducere categoriile B și C; – deținător autorizație macaragiu conform R1-2003, – deținător talon pentru vize anuale, valabil, – prezentarea cazierului auto; – angajarea se face cu probă de lucru.

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – salariu atractiv, – tichete de masă, contravaloare pe card, – echipament de lucru adecvat postului, – condiții de lucru în siguranță.

– conducător auto (1 post),

Condiții necesare: – deținere permis de conducere B;C sau B;TR, – experiență în această activitate de minim trei(3) ani, – depunere cazier auto și caracterizare de la ultimul loc de muncă.

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – salariu atractiv, – tichete de masă, contravaloare pe card, – condiții de lucru în siguranță.

– operator de punct termic (1 post),

Condiții necesare: – absolvent liceu profil tehnic industrial cu sau fără diplomă de bacalaureat sau absolvent școală profesională profil tehnic/industrial, – constituie avantaj experiența similară sau calificarea de fochist, instalator, lăcătuș mecanic, alte meserii asimilate.

Program de lucru – în ture 12/24.

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – calificarea la locul de muncă, după caz – salariu atractiv, – sporurile legale (pentru muncă de noapte, weekend și în perioada sărbătorilor legale), – tichete de masă, contravaloare pe card, – echipament de lucru adecvat, – condiții de lucru în siguranță.

cititor mijloace de măsurare (2 posturi),

Condiții necesare: – absolvent liceu, profil tehnic industrial cu sau fără diplomă de bacalaureat sau absolvent școală profesională profil tehnic/industrial; – postul necesită integritate locomotorie și nu este compatibil persoanelor supraponderale.

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – calificarea la locul de muncă, – salariu atractiv, – tichete de masă, contravaloare pe card, – condiții de lucru în siguranță.

– muncitor necalificat( 1 post),

Condiții necesare: – disponibilitate la efort fizic; – integritate anatomo –funcțională; – rezistență la sarcinile de lucru repetitive;

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – salariu atractiv, – tichete de masă, contravaloare pe card, – echipament de lucru și de protecție adecvat postului.

Persoanele care se încadrează în prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 60/2018, au prioritate pentru posturile care nu necesită calificare de specialitate.

Interviul pentru posturile vacante scoase la concurs va fi susținut în data de 18.11.2019, orele 11:00, la sediul R.A.D.E.T.Constanța din strada Badea Cârțan nr. 14A, parter, sala pentru Audiențe.

Probele de lucru vor fi susținute în data de 18.11.2019 orele 9:00, la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Interioară nr. 4, Secția Reparații.

Până la data de 15.11.2019 inclusiv, candidații vor depune la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Badea Cârțan nr.14A, registratură, parter sau prin email, la adresa office@radet-constanta.ro, următoarele înscrisuri:

-cerere de participare la concurs (care va conține date de identificare, adresa de corespondență și nr. telefon pentru contact) însoțită de curriculum vitae(c.v.),

-copie buletin/carte identitate,

-copie documente care atestă pregătirea profesională, diplome, etc.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Casieriile RAEDPP, închise de Rusalii

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța aduce la cunoștința publicului faptul că luni, 08.06.2020, casieriile vor fi închise.

„În această perioadă, plățile către RAEDPP vor fi efectuate prin metoda de virament bancar. În acest sens, vă rugăm să specificați detaliile plății (motivul transferului: ex: plata chirie luna 04). Sumele vor fi virate în următorul cont: IBAN: RO04BTRL01401202696755XX; Beneficiar: Exploatarea Domeniului Public și Privat RA; CUI: RO 2746784; BANCA TRANSILVANIA CONSTANTA. Casieriile își vor relua programul normal de lucru începând de marți, 09.06.2020. În relația cu publicul, RAEDPP Constanța pune la dispoziție adresa de email – public@raedpp-constanta.ro.“, notează RAEDPP într-un comunicat.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Mii de maşini Logan şi Duster intră în dotarea Poliţiei Române

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, a avut loc ceremonia de semnare a contractului de achiziționare de autospeciale pentru Poliția Română, în prezența ministrului afacerilor interne, Marcel Vela și a reprezentanților Group Renault România.

Marcel Vela a precizat că “este foarte important să ştim că în orice misiune poliţiştii sunt protejaţi.  (…) Totodată, ne-am dorit să încurajăm producţia românească de autovehicule. Aşa cum ştiţi, Dacia Renault are 18.000 de salaraţi dar pe orizontală mai sunt implicaţi în această industrie aferentă partenerului nostru încă 150.000 de salariaţi.” a spus ministrul afacerilor interne.

6.744 de autovehicule vor fi furnizate până la sfârşitul lunii septembrie. Este vorba despre 3.360 autoturisme Logan, 3.382 Duster şi 2 Dokker, în valoare totală de peste 483 de milioane de lei.

Potrivit ministrului Marcel Vela, 139 de milioane de lei sunt din rezerva ministerului afacerilor interne, iar diferenţa provine din rezerva bugetară.

“Aş dori să mulţumesc partenerului nostru pentru operativitatea şi deschiderea de a le furniza într-un timp atât de scurt.”, a precizat Marcel Vela.

La rândul său, Christophe Dridi, director general Automobile Dacia și Groupe Renault România s-a arătat foarte mulţumit că a fost semnat acest acord. El a spus că industria automobilelor este una foarte importantă în România, reprezintă 14% din PIB şi 26% din exporturi.

Pentru  o singură funcţie la Dacia corespund pe orizontală aproximativ 10 posturi la nivelul furnizorilor.

“Domnule ministru al Afacerilor Interne, încă o dată, mulţumirile mele cele mai sincere. Voi folosi acest prilej pentru a transmite un mesaj: În această perioadă, trebuie să cumpărăm produse fabricate în România!”

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

O firmă din Galați va asigura servicii de pază la sediile CERONAV. Gălățenii au intrat tare pe piața din Constanța

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), condus de Ovidiu Cupșa, va da un munte de bani pentru “Servicii de pază, protecție, supraveghere permanentă și transport valori” pentru cele trei sedii CERONAV Constanța și pentru subunitatea CERONAV din Galați. Concret, CERONAV va cheltui peste 1,5 milioane de lei în următorii doi ani pentru servicii de pază și transport valori. Firma care a câștigat licitația este SC ALFARO SECURITY SRL cu sediul în Galați. Este exact aceeași firmă care a primit contractul de la CERONAV și în urmă cu doi ani.

În total, valoarea contractului se ridică la 1.515.663,84 de lei. Pentru servicii pază, protecție, supraveghere permanentă și transport valori pentru cele trei sedii CERONAV Constanța, societatea din Galați va primi 1.218.134,88 de lei, iar pentru aceleași servicii la subunitatea CERONAV din Galați, Alfaro Security SRL va primi în următorii doi ani 297.528,96 de lei.

Interesant este că deși pentru serviciile de pază și transport valori s-au depus mai multe oferte, trei la Constanța și două la Galați, a fost desemnată câștigătoare tot firma Alfaro Security SRL, cea care a avut contractul de paza la CERONAV și acum doi ani.

Licitația actuală a fost contestată de firma concurentă, Transguard, a cărei contestație a fost respinsă, ca nefondată, de către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

Cui aparține Alfaro Security SRL

Potrivit datelor publice, firma a fost înmatriculată în 2005 şi are sediul în municipiul Galaţi. În anul fiscal 2018, firma a declarat o cifră de afaceri de 6.693.358 de lei şi un profit 1.015.779 de lei. Aceeași firmă apare în date cu 29 de contracte publice. Alfaro Security SRL îl are ca asociat unic și administrator pe Liviu-Alexandru Mănăilă, cel care mai este administrator și la DIALFA SECURITY SRL. Tot Liviu-Alexandru Mănăilă mai este administrator, dar și asociat cu 47% la ADCOROM SRL, și asociat cu 5% la HANA TEAM SRL.

Patronul Alfaro Security, abonat la bani publici în Constanța

Interesant este Liviu-Alexandru Mănăilă a reușit să intre cu firmele Alfaro Security și Dialfa Security în contracte de pază cu instituții importante din Constanța, precum Universitatea Ovidius, DGASPC, RAEDPP. În acest an, Direcția Generală Asistență Socială Constanța a atribuit contractul privind serviciile de pază umană, transport valori, monitorizare și intervenție rapidă societății Dialfa Security SRL, iar valoarea contractului este de aproape 1,3 milioane de lei. Aceeași firmă, Dialfa Security SRL din Galați, a câștigat, anul trecut, și un contract cu Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, pentru servicii de pază a sediilor RAEDPP Constanța și a obiectivelor de interes local aflate în administrarea sa, în valoare de aproape 300.000 de lei. Alfaro Security a obținut, în ultimii trei ani, contracte cu Biblioteca Județeană „I.N. Roman“ Constanța, în valoare de aproape 400.000 de lei.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: