Conecteaza-te cu noi

Actual

14 posturi au fost scoase la concurs de RADET Constanța. Vezi dacă te încadrezi

Published

on

R.A.D.E.T. Constanța, angajează următorul personal:

– sudor – (5 posturi),

Condiții necesare: – calificare în meseria de sudor autogen, – angajarea se face cu probă de lucru,

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – salariu atractiv și alte avantaje salariale, – tichete de masă, contravaloare pe card, – condiții de lucru cu echipament adecvat cât și condiții de S.S.M.

Advertisement

– instalatori ( 2 posturi),

Condiții necesare: – calificare în meseria de instalator sau lăcătuș mecanic, – constituie avantaj deținerea și a unui atestat de electrician, – constituie avantaj deținerea permisului conducere categoria B,

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – salariu atractiv alături de alte avantaje salariale, – tichete de masă, contravaloare pe card, – echipament de lucru adecvat postului, – condiții de lucru în siguranță.

– deservent utilaj (2 posturi),

Condiții necesare: – deținător permis conducere categoriile B și C; – deținător autorizație macaragiu conform R1-2003, – deținător talon pentru vize anuale, valabil, – prezentarea cazierului auto; – angajarea se face cu probă de lucru.

Advertisement

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – salariu atractiv, – tichete de masă, contravaloare pe card, – echipament de lucru adecvat postului, – condiții de lucru în siguranță.

– conducător auto (1 post),

Condiții necesare: – deținere permis de conducere B;C sau B;TR, – experiență în această activitate de minim trei(3) ani, – depunere cazier auto și caracterizare de la ultimul loc de muncă.

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – salariu atractiv, – tichete de masă, contravaloare pe card, – condiții de lucru în siguranță.

– operator de punct termic (1 post),

Advertisement

Condiții necesare: – absolvent liceu profil tehnic industrial cu sau fără diplomă de bacalaureat sau absolvent școală profesională profil tehnic/industrial, – constituie avantaj experiența similară sau calificarea de fochist, instalator, lăcătuș mecanic, alte meserii asimilate.

Program de lucru – în ture 12/24.

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – calificarea la locul de muncă, după caz – salariu atractiv, – sporurile legale (pentru muncă de noapte, weekend și în perioada sărbătorilor legale), – tichete de masă, contravaloare pe card, – echipament de lucru adecvat, – condiții de lucru în siguranță.

cititor mijloace de măsurare (2 posturi),

Condiții necesare: – absolvent liceu, profil tehnic industrial cu sau fără diplomă de bacalaureat sau absolvent școală profesională profil tehnic/industrial; – postul necesită integritate locomotorie și nu este compatibil persoanelor supraponderale.

Advertisement

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – calificarea la locul de muncă, – salariu atractiv, – tichete de masă, contravaloare pe card, – condiții de lucru în siguranță.

– muncitor necalificat( 1 post),

Condiții necesare: – disponibilitate la efort fizic; – integritate anatomo –funcțională; – rezistență la sarcinile de lucru repetitive;

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – salariu atractiv, – tichete de masă, contravaloare pe card, – echipament de lucru și de protecție adecvat postului.

Persoanele care se încadrează în prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 60/2018, au prioritate pentru posturile care nu necesită calificare de specialitate.

Advertisement

Interviul pentru posturile vacante scoase la concurs va fi susținut în data de 18.11.2019, orele 11:00, la sediul R.A.D.E.T.Constanța din strada Badea Cârțan nr. 14A, parter, sala pentru Audiențe.

Probele de lucru vor fi susținute în data de 18.11.2019 orele 9:00, la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Interioară nr. 4, Secția Reparații.

Până la data de 15.11.2019 inclusiv, candidații vor depune la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Badea Cârțan nr.14A, registratură, parter sau prin email, la adresa office@radet-constanta.ro, următoarele înscrisuri:

-cerere de participare la concurs (care va conține date de identificare, adresa de corespondență și nr. telefon pentru contact) însoțită de curriculum vitae(c.v.),

-copie buletin/carte identitate,

Advertisement

-copie documente care atestă pregătirea profesională, diplome, etc.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions