Conecteaza-te cu noi

Actual

Un tânăr din Năvodari a fost arestat. Și-a bătut mama până a băgat-o în spital

Published

on

În urmă cu două zile, un tânăr din Năvodari și-a bătut mama până a băgat-o în spital.

Potrivit IPJ Constanța, la data 5 noiembrie a.c., în jurul orei 15.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați de către o femeie despre faptul că, dintr-un imobil din Năvodari se aud strigăte de ajutor.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat o femeie de 54 de ani, care fusese agresată de către fiul ei, în vârstă de 32 de ani.

Femeia a fost transportată la spital, cu leziuni traumatice, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Advertisement

Polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar ieri – 6 noiembrie – instanța de judecată a emis pe  numele lui mandat de arestare pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions