Connect with us

Stiri

28 aprilie – 2 mai: vagoane pentru biciclete la trenurile Litoral

Published

on

În minivacanţa de Paşti, CFR Călători introduce în circulaţie trenurile Tineretului şi Litoral.
Trenurile Tineretului IR 1921 şi IR 1922 circulă pe ruta: Sibiu– Râmnicu Vâlcea – Piteşti –Bucureşti Nord – Constanţa – Mangalia şi retur, şi sunt tarifate ca tren Regio.
Trenurile Litoral asigură legătura între capitală şi Constanţa în numai două ore şi circulă, fără opriri intermediare. Acestea vor avea în compunere, în perioada 28 aprilie – 2 mai, şi un vagon pentru transportul bicicletelor, transport tarifat cu 10 lei/bicicletă.
De asemenea, din Gara de Nord Bucureşti, la fiecare 2 ore, va pleca câte un tren cu destinaţia Constanţa, de unde turiştii au la dispoziţie legături cu staţiunile de pe litoral.
Elevii şi studenţii beneficiază de reduceri. Astfel, un bilet pentru un student la Trenul Tineretului, la clasa a II-a cu loc rezervat este 18,65 lei, iar dus-întors este 37,30 lei.

CFR recomandă pasagerilor să-şi cumpere biletele anticipat, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit şi cuşetă, cu atât mai mult cu cât există reduceri online şi de anticipaţie. Biletele de tren pot fi achiziţionate:
• online de pe www.cfrcalatori.ro;
• de la automatele XsellKiosk din gări;
• de la automatele ZebraPay;
• direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR;
• de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).
CFR Călători va suplimenta cu vagoane trenurile de pe rutele cele mai solicitate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta