Connect with us

Stiri

28 aprilie – 2 mai: vagoane pentru biciclete la trenurile Litoral

Avatar

Publicat

la

În minivacanţa de Paşti, CFR Călători introduce în circulaţie trenurile Tineretului şi Litoral.
Trenurile Tineretului IR 1921 şi IR 1922 circulă pe ruta: Sibiu– Râmnicu Vâlcea – Piteşti –Bucureşti Nord – Constanţa – Mangalia şi retur, şi sunt tarifate ca tren Regio.
Trenurile Litoral asigură legătura între capitală şi Constanţa în numai două ore şi circulă, fără opriri intermediare. Acestea vor avea în compunere, în perioada 28 aprilie – 2 mai, şi un vagon pentru transportul bicicletelor, transport tarifat cu 10 lei/bicicletă.
De asemenea, din Gara de Nord Bucureşti, la fiecare 2 ore, va pleca câte un tren cu destinaţia Constanţa, de unde turiştii au la dispoziţie legături cu staţiunile de pe litoral.
Elevii şi studenţii beneficiază de reduceri. Astfel, un bilet pentru un student la Trenul Tineretului, la clasa a II-a cu loc rezervat este 18,65 lei, iar dus-întors este 37,30 lei.

CFR recomandă pasagerilor să-şi cumpere biletele anticipat, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit şi cuşetă, cu atât mai mult cu cât există reduceri online şi de anticipaţie. Biletele de tren pot fi achiziţionate:
• online de pe www.cfrcalatori.ro;
• de la automatele XsellKiosk din gări;
• de la automatele ZebraPay;
• direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR;
• de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).
CFR Călători va suplimenta cu vagoane trenurile de pe rutele cele mai solicitate.

Comments

comments

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: